Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život u manekenstvu

Sama osmišljava sessione, a san joj je biti anđeo Victoria’s Secreta

Jelena Radovančev
Branimir Bradarić/VLM
28.11.2012.
u 17:14

Najveći uzor u modelingu mi je Adriana Lima koja i sama radi za Victoria’s Secret, kaže 14-godišnja Vukovarka

Iako ima tek 14 godina, odlična učenica vukovarske OŠ Siniša Glavašević Jelena Radovančev može se pohvaliti da je već deset godina u manekenskim vodama.

– Volim taj poziv i zaista uživam u svemu što se tiče manekenstva. Želja mi je i u budućnosti nastaviti se baviti manekenstvom. Moj najveći san je biti anđeo Victoria’s Secreta. Najveći uzor u modelingu mi je Adriana Lima koja i sama radi za Victoria’s Secret – kaže Jelena koja je do sada nosila revije za Dan grada Vukovara, Etno kreacije Hrvatske, završnu reviju udruge Click, a nedavno je postala i zaštitno lice Pantene Aqua Light kolekcije.

Ima, kaže, veliku podršku sestre i roditelja.

– Sama organiziram svoje photosessione. Teme sama osmišljavam, a lokaciju biram u dogovoru s fotografom. Obvezno se dobro zabavim, uvijek povedem prijateljicu ili sestru. Najluđe i najzabavnije iskustvo s fotoaparatom bilo mi je fotografiranje na krovu moje zgrade – dodaje Jelena.

Njezina majka Aleksandra budno prati sve obveze koje Jelena ima u školi, ali i oko manekenstva.

– Jelena od malena voli taj poziv i od četvrte godine života nije mijenjala svoj životni san. Zato ima punu podršku i mi činimo sve što je u našoj moći da joj to i omogućimo – kaže Aleksandra Radovančev.

Kao najveći problem ističe činjenicu da je istočno od Zagreba malo manekenskih agencija i uopće manekenskih revija.

– Sve to se odigrava u Zagrebu, dok u ovom dijelu Hrvatske imamo jedan ili dva takva događaja godišnje. U samome Vukovaru ni jedan. Zato smo prisiljeni putovati u Zagreb, a to opet iziskuje vrijeme, izostanak iz škola i novac – rekla je Aleksandra Radovančev.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
19:00 28.11.2012.

možda je maloj adriana lima najdraža jer ju je oženio srbin marko jarić a sve "slučajno"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije