Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna vijest
Povratak na članak

Salvini: Savez Lige i Pet zvijezda se raspao, jedini izlaz su novi izbori

Salvini, vođa krajnje desne stranke Liga i ministar unutarnjih poslova, priopćio je da je rekao premijeru Giuseppeu Conteu da se savez Lige i Pokreta pet zvijezda raspao i da bi "brzo trebali vratiti biračima pravo izbora"

Komentari 6

Avatar Viktor999
Viktor999
23:19 08.08.2019.

Bravo Salvini, dosta je bilo neprirodnog saveza sa bezveznjacima u stilu živog zida 🎃 🎃 🎃

VL
Avatar Uskok
Uskok
22:07 08.08.2019.

Ajmo Salvini. Ajmo Liga.

VL
DU
Deleted user
08:44 09.08.2019.

Jesenti milu bigulicu, gle politološki neobjašnjiva fenomena! Svi neprirodni politički savezi sklopljeni diljem Europe raspadnu se prije ili poslije, a jedino već skoro tri godine opstaje koalicija HDZ-a i HNS-a te Pupovca, Radina, Kajtazija, Sauche, Ronka, Opačićke i sličnih ljudskii i moralno upitnih spodoba. Da se i ne govori o protpuprirodnom savezu Andrjušine ekipe i pojedinih tzv. cilvilnih udrugara te o njhihovoj sprezi s tzv. meanstream medijima koji glume nepristranost i objektivnost a zapravo bezočno drukaju za vladajuću kamarilu i neoliberalnu "agendu". Tja, kaj se more. Ono što je u Europi prolazna politička slabost u nas biva mjerilo i srž političke prakse. Zar nismo politički inovatori, a?

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
22:54 08.08.2019.

Sumnjiva mi je svaka stranka koja ima pompozna imena. Liga Sjena, Liga ovog onog, zvjezde... Meni to zvuči antikršćanski

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.