Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odali mu počast

Salutirali policijskom psu prije nego što je uspavan

policijski pas (1)
Foto: Facebook
1/3
01.06.2013.
u 23:32

Policajci iz Massachusettsa dirljivo su se oprostili od svoga kolege, dvoipolgodišnjeg psa Kaiser kojeg su morali uspavati jer je bolovao od bolesti bubrega

Policajci iz Massachusettsa dirljivo su se oprostili od svoga kolege, dvoipolgodišnjeg psa Kaiser kojeg su morali uspavati jer je bolovao od bolesti bubrega.

Naime, nekoliko desetaka policajaca salutiralo je njemačkom ovčaru prije nego što su ga uspavali, a od njega su se oprostili i na Facebooku gdje su objavili fotografije koje su se velikom brzinom proširile internetom.

Policajac Jamie Lebretton objavio je fotografiju i napisao kako se oprostio od svoga kolege.

– S najdubljim žaljenjem i tugom proglašavam umirovljenje mog partnera K-9 Kaisera. Kaiseru su nedavno otkazali bubrezi. Borio se s bolešću snagom kakvu nikada ranije nisam vidio – napisao je Jamie Lebretton.

Pas je u policiji \'radio\' od ožujka 2011. godine kada ga je jedna obitelj poklonila policiji. Odmah se sprijateljio s policajcima, no nakon manje od dvije godine se razbolio.

– Počivaj u miru, dečko. Nisam mogao poželjeti boljeg partnera i prijatelja. Učinio si me boljom osobom, boljim trenerom i boljim policajcem. Doviđenja Kai. Volim te i nedostajat ćeš mi svakog dana – napisao je Lebretton.

>> Posljednje zbogom policijskog psa poginulom partneru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije