Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvotravanjske šale
Povratak na članak

Šaljvcima na račun koronavirusa prijeti zatvorska kazna

Tajland je u utorak objavio da bi autori prvotravanjskih šala mogli biti kažnjeni zatvorom do pet godina zatvora

Komentari 3

SO
Sir Oliver
21:24 31.03.2020.

Sve ste nam uzeli, slobodu kretanja, uveli prisilnu izolaciju, pravo na rad, zatvorili ste sve sto ste zatvorili mogli, ubijate ekonomiju, hocete nam pratiti mobitele, sad bi nam jos uzeli i slobodu govora?! E, nece moci!

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
21:44 31.03.2020.

"Tehnološki gigant Google, poznat po svojim prvotravanjskim šalama, odustao je od tradicije zbog pandemije koja je do danas usmrtila oko 40.000 ljudi"! Svijet je postao jedan veliki apsurdistan! Mozda crni humor nije najpopularnija vrsta humora, ali nikad prije u povijesti covjecanstva ga nitko nije zabranjivao. Sezonska gripa je ove godine vec usmrtila 121,000 ljudi! Dzaba i cjepiva i lijekovi! Ali svijet je u "samici" zbog virusa od kojeg je umrlo tri puta manje ljudi!

VL
DU
Deleted user
01:57 01.04.2020.

Potvrđeno je: korona je izašla iz bosanske piramide.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.