Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova hrvatska javna diplomacija
Povratak na članak

Šaljimo o sebi više informacija, ali ne samo na engleskom

Treba nam krovna institucija koja će objediniti sve komunikacijske i promidžbene djelatnosti da bismo upravljali svojim imidžom u svijetu

Komentari 2

DU
Deleted user
12:33 29.05.2017.

Jako dobar tekst i jako dobro definiran problem.Mi sami moramo raditi na promidžbi države Hrvatske ,a ne oslanjati se samo na institucije. Ne smijemo očekivati da sve odrade,tamo neki činovnici,jer među njima ima dosta onih koji ne vole i ne prihvaćaju Hrvatsku,ni dan danas.Svi mi znamo nekog stranca ,kome možemo reći puno toga o hrvatskoj povijesti i kulturi,o znanstvenicima koji su u svijetu poznati i priznati,a našeg su podrijetla.Ne sramimo se i ne mislimo o sebi da smo mali i nebitni.Volimo Hrvatsku umom i djelom ,a ne samo srcem.

VL
AN
anticenzura
16:25 29.05.2017.

Normalna zemlja gradi svoj imidz kod vlastitoga naroda, a ne u tudjoj zemlji i kulturi. Svicarske politicare ne zanima kako ih svijet vidi, nego kako ih vide njihovi gradjani. Vi sve naopako radite, trudite se iz petnjih zila da see svidite strancu, a gradjani vam masovno napustaju zemlju. Hrvatska mora biti privlacna za zivot svojim gradjanima, a ostali ce sami doci kada cuju kako se dobro zivi u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.