Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"BOŽIĆNA PRIČA"

Šalji nam svoju božićnu fotku i osvoji vikend na Plitvicama!

božićna priča (1)
Foto: Božićna priča
1/5
04.12.2012.
u 13:39

Projekt „Božićna priča“ pokrenut je 2009. godine kako bi se potaknulo prigodno ukrašavanje grada

Svečanim paljenjem božićnih ukrasa u subotu je službeno počeo „Advent u Zagrebu“ u organizaciji TZ-a grada Zagreba i projekta „BOŽIĆNA PRIČA – NAJLJEPŠA BOŽIĆNA ULICA“.

Projekt „Božićna priča“ pokrenut je 2009. godine kako bi se potaknulo prigodno ukrašavanje grada, stvaranje posebnog božićnog ugođaja u središtu grada te širenje božićnog optimizma.

Radi se o natjecanju domaćih i međunarodnih tvrtki u maštovitom i privlačnom osvjetljavanju gradskih ulica i kulturnih ustanova grada Zagreba. Projekt je zaslužan za ukrašavanje znamenitosti i ulica grada Zagreba te svojim primjerom potiče sve građane na blagdansko ukrašavanje vlastitih domova.

Čitatelje Večernjeg lista pozivamo da sudjeluju u ovom kreativnom natječaju te da šalju fotografije vlastitih kuća, dvorišta i domova, te tako doprinesu ozračju blagdanskog optimizma u cijeloj Hrvatskoj. Fotografije šaljite na adresu: bozicnaprica@vecernji.net

Fotografije možete i izravno ubaciti u našem obrascu na kraju teksta.

Svaki natjecatelj na natječaj može poslati najviše pet fotografija.Natjecatelji su dužni poslati fotografije u elektroničkom ili digitalnom obliku, na temu ugođaja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana u Zagrebu.

Detaljna pravila natječaja pogledajte ovdje.

Ocjenjivačka komisija  odabrat će fotografije koje zadovoljavaju uvjete natječaja. Glavna je nagrada vikend u Nacionalnom parku Plitvička jezera, u hotelu Jezero, a svi građani moći će izabrati najljepšu božićnu ulicu i znamenitost koju su ukrasili prijatelji projekta "Božićne priče“ glasujući na stranici: www.bozicnaprica.com.

Druga su nagrada ulaznice za po dvije osobe, za deset predstava po izboru u sezoni 2012./2013 GK Komedija, a treća je nagrada godišnja pretplata na Večernji list.

Prvih pet najuspješnijih natjecatelja dobiva i poklon-pakete TZ Zagreba.

Komentara 1

ZZ
Zagreb Zagreb
22:12 04.12.2012.

Da li se te bozicne fotke salju poslije Bozica ili je Bozic vec dosao a nitko nam to nije rekao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije