Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Šalje li poraženi Milinović pobjednički HDZ u oporbu?

Ako se Milinović, Starčević i Dabo uistinu dogovore, ispast će kako je HDZ bučno proslavio vlastiti poraz. Ako pak HDZ bude tako nadigran u Lici, ostaje jedino nada kako se neće svetiti onima kojima su do jučer obećavali brda i doline

Komentari 10

DU
Deleted user
16:54 23.03.2019.

Izbrisali ste pola komentara o ovoj temi, i podelili crvene kartone... a moji su Ličani ( taj sam) stvarno izjavili da im je svejedno, pobijedio Hdz ili HSP, samo da nije sdp ili srbi ( sdss).... kaj je u tomee loše?... dopuštate slične komentare za hdz ili sdp, ali braću iz sdss a ne smijemo spominjati?..... ma nemoj, onda me tuži policiji, imaš ip adresu...... adminska samovolja....

VL
MO
Morany
10:56 24.03.2019.

Nista ne moze promijeniti cinjenicu da je Dado izborni gubitnik

VL
JO
jocorluka
21:38 25.03.2019.

HDZ je debelo nazadovao od prošlih izbor,a u lici je dobio samo 7000 glasova a prije 14000,po normalnom slijedu ne bih hdz trebao biti na vlast,ali će hdz putem engineering a i državne love uspostavit vllast. Pored silnog državnog novca i propagandnih laži izbori se mogu smatrati porazom za hdz. A ako dovedu sdss na vlast u lici,to će biti sramota,jer je sdss liku razorio i narod pobio.

VL
DI
Diosiario
13:14 23.03.2019.

Gledao sam Otvoreno dan nakon izbora i Dabo je jasno i decidirano rekao da bura promjena ne želi biti jezičac na vagi. Isto tako, jasn o se vidio Starčevićev animozitet u odnosu na Milinovića, a partnerski stav u odnosu na na Kustića. Dakle, ove špekulacije nemaju nikakvih osnova, ali jasno mi je zašto ih lijevi mediji forsiraju, jer im je HDZ trn u oku još od 1990. godine. Ali, zašto netko tko je politički desno, pismen i inteligentan kao Borislav Ristić ide u tako plitku i nesuvisli priču, to je pravo pitanje.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
19:43 23.03.2019.

tu koaliciju HDZ srusi kad pozeli

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
16:38 23.03.2019.

Pa naravno da će biti ovako hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.