Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjela akcija

Sakupljen novac za Maru: 'Hvala od svega srca i uskoro se vidimo'

mara roša
Foto: Facebook
1/3
21.08.2013.
u 16:42

Prikupljeno je 458.000 kuna za Maru Rošu, koju zbog zloćudnog tumora na mozgu u petak očekuje hitna operacija u Švicarskoj

Hrvatska je još jednom pokazala kako ima veliko srce prikupivši 458.000 kuna za Maru Rošu, djevojku iz Šibenika, koja je zbog zloćudnog tumora na mozgu otišla na hitnu operaciju u Švicarsku.

- Neizmjerno vam hvala svima na podršci, dobrim željama i svemu sto ste napravili za mene. Bez vas sve ovo bi bilo mnogo teže i gotovo nemoguće. Još jednom hvala od svega srca i uskoro se vidimo - napisala je Mara Roša u Facebook grupi BubaMARA ( Mara Roša) u kojoj su se okupili građani kako bi sakupili novac za njeno liječenje.

Mari je prije mjesec dana dijagnosticiran anaplastični astrocitom gradusa tri, a nakon što domaći liječnici nisu preporučili operaciju, s objašnjenjem da bi moglo doći do komplikacija, Marina obitelj u inozemstvu je pronašla liječnika koji je spreman napraviti operaciju.

Riječ je o liječniku iz Slovenije koji pojašnjava da može ukloniti 92 posto tumora, a ostatak bi se skinuo kemoterapijom. Riječ je o iznimno skupoj operaciji, od 60.000 eura, oko 460.000 kuna, koja je zakazana za petak u Švicarskoj, kamo je Kata otputovala u ponedjeljak.

Sakupljeni novac do suza je dirnuo i njenu sestru Katu Rošu, koja je objavila fotografiju potvrde o uplaćenom novcu.

- Pokušavam napisati, ali ne mogu od suza. 426,915.00 kuna, 5000 norveških kruna, 983 eura - napisala je Kata Roša.

>>Mora na hitnu operaciju mozga, a nedostaje još 100.000 kuna!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije