Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvorica na jednog

Šaka u oko za hrvatskog vojnika pred splitskim noćnim klubom

klub vanila
Ivana Ivanović/PIXSELL
05.04.2010.
u 13:59

Deni je prevezen u splitsku bolnicu gdje su mu liječnici dijagnosticirali ranu i hematom na lijevom oku. Dodatne pretrage utvrdile su eroziju rožnice oka.

SPLIT - Djelatnika Hrvatske vojske,  Denija K. (26) pretukla su četvorica napadača u nedjelju navečer u baru Vanilla u Splitu, prenosi 24 sata.

Jedan od napadača udario je vojnika šakom u oko, a u pomoć bratu priskočila je Dina. Nju su nasilnici odgurnuli pa bacili na pod.

Deni je prevezen u splitsku bolnicu gdje su mu liječnici dijagnosticirali ranu i hematom na lijevom oku. Kako mu se stanje kasnije pogoršalo, obavljene su i dodatne pretrage koje su utvrdile eroziju rožnice oka.

Očevid su obavile i policija i vojna policija, a Deniju je te večeri izmjereno 1,76 promila alkohola u krvi.

Policija obavlja obavijesne razgovore kako bi uhitila počinitelje.

Komentara 6

MM
Mladen Miletić
08:24 06.04.2010.

Da nije to bilo kulturna hrvatska vojska u borbi protiv narodnih klubova ? Da nisu oni koji nevjeruju Hrvcatskom zakonu i njenim narodnjačkim novinama koji dozvoljavaju da se svira i ne samo Hrvatska muzika i tamburice , nego i muzikaa iz Bosne ponosne...

Avatar cesare
cesare
18:19 05.04.2010.

nema veze ako je vojnik malo popio to nije razlog da ga se osakati

Avatar DucMan
DucMan
20:25 05.04.2010.

Ovo mi stvarno već ide na živce... Zar više nitko nema muda potući se jedan na jedan? Uvijek se udruži nekoliko pickica i napadnu nekoga. A što je najbolje poslije toga oni misle da su ONI neke face, frajeri, štemeri, razbijači što li sve ne. A samo su jebene, uplašene pickice, ništa drugo. Šupci koji sami ne smiju na cestu ni usred bijela dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije