Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Sahara je novo središte trgovine drogom

Kokain se iz Sahare prevozi na istok Afrike, a heroin uglavnom putuje na zapad kontinenta, prolazeći kroz Čad, Niger i Mali. Novcem od droge financiraju se ekstremisti u regiji

Komentari 3

ME
Melkior
17:03 09.12.2009.

Barem se mi \"Balkanci\" tome ne bi trebali cuditi podsjecajuci se devedesetih. Ratno je podrucje meka za vojnicke oligarhe i njihovo osobno bogacenje. Deja vu. Nitko se ne pita zasto medjunarodne organizacije intenzivnije ne unajmljuju sluzbenike iz exYu za rjesavanje pitanja u Sahari kako su to zapravo jedini Europljani koji poznaju to pitanje u praksi.

VL
CA
cantona
15:09 11.12.2009.

punkfunkeru nije visine nego dužine

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:14 09.12.2009.

Hmm... Može li nešto veličine 9 milijuna kvadratnih kilometara, širine 5000 km i visine 2000 km, što obuhvaća 11 zemalja i pola kontinenta biti \"središte\" nečega?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.