Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'trgovinski rat'
Povratak na članak

SAD zadržava sankcije protiv Venezuele usprkos oslobađanju misionara Holta

Joshua Holt i njegova supruga Thamy, njihova kći i roditelji sastali su se s predsjednikom Donaldom Trumpom u Ovalnom uredu.

Komentari 4

MX
Mister X
12:03 27.05.2018.

Amerikanca uhvatiti i optužiti da je špijun mora da su /vjeruje predpostavljam) imali dosta dokaza... A to da je i Trumpatorima važan tip da se oslobodi nije neki ludi Amer koji ide tamo smo zbog sexa i gle USA see bori za oslobađanje neke bezvezne nule -dobričine koji nevoli amerikanke !!!

VL
RO
robertbruckner
10:10 27.05.2018.

kaj oce ova americka morha, tu me cudi kak se neso oglosilji i reklji: ne priznamo izbore v iraku jer je "iranac" pobjediv, ve su bilji novi izbori v venecueli i pok ne priznaju izbore. Koga vroga oceju ovi majmuni sto da pobjedi Hilari Klinton, koja je dobila 1.800.000 glosi vec nek Tramp i pok neje pobjedila jer imaju takav sistem. Tramp koga oces kaj izaberu v Venecueli, Iranu, Libiji kaj oces mortik tvoje sunite kak on Husein Obama z Kenije????

VL
KA
KaraMarko
10:42 27.05.2018.

SAD lazovi...to je vec sad i neki standard postao koliko lazu. Pozdrav iz S.Arabije... kolevke demokracije!

VL
DH
dalibor.hren
11:08 27.05.2018.

Cijeli svijet bi trebao prekinuti bilo kakve odnose s Amerikancima! I do Kolumba se je živjelo!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.