Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstrum iz Clevelanda

SAD: Ubio šest žena i njihova tijela tjednima držao u kući

policija
Naples Police Department
01.11.2009.
u 08:34

Policija je pronašla pet mrtvih ženskih tijela unutar njegova doma i još jednu žrtvu izvan kuće. Žrtve su najvjerojatnije umrle od posljedica davljenja.

Šest mrtvih žena pronađenih u Clevelandu u američkoj saveznoj državi Ohiju zadavljeno je, a njihova raspadajuća tijela u kući u kojoj su pronađene leže već tjednima, ako ne i mjesecima ili godinama, rekao je CNN-u nadležni istražni sudac.

Policija je pronašla tijela u stanu Anthonyja Sowella (50), koji je inače već osuđivan za silovanje, kada ga je došla privesti i pretresti mu stan zbog istrage o seksualnom napadu koja se protiv njega vodi. 

Sowella nisu zatekli kod kuće, no pronašli su pet mrtvih ženskih tijela unutar njegova doma i još jednu žrtvu izvan kuće, rekao je istražni sudac. Potvrdio je također kako su žrtve najvjerojatnije umrle od posljedica davljenja.

Nakon potrage za osumnjičenim Sowellom policija ga je uhitila jučer poslijepodne u blizini lokalne policijske postaje.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:22 01.11.2009.

I onda neko kaže da su Balkanci najveći primitivci i životinje , pa možda su i u pravu jer Balkanci nemaju ovakvu kreativnu i maštovitu moć ubijanja i iživljavanja kao Anglosaksonci koji sa strašću Britanskih vukova oduzimaju život žrtvama i nakon toga ih drže kao trofejni plen u svojoj blizini i na kraju od njih naprave bogatu gozbu , na svu sreću ovaj simbol Anglosaxsonske \"civilizacije\" je na vreme otkriven tako da će na kraju morati ipak da se zadovolji zatvorskim specijalitetima !

ED
edukacija7
17:55 01.11.2009.

američka posla...

OB
-obrisani-
10:33 02.11.2009.

Očigledno su mi Hrvati sa ovolikim brojem minusa dali do znanja , da nisam u pravu i da su ipak oni na prvom mestu kada su klanja i masakriranja u pitanju . OK slažem se ako su oni ubeđeni u to !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije