Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA EKSPLOZIJA

Objavljena snimka: Vozilo s iranskim generalom raznijeli u trenu

Foto: Ahad TV
03.01.2020.
u 17:47

Iran je najavio 'džihad' Sjedinjenim Državama nakon napada, a vrhovni vođa ajatolah Ali Khamenei objavio je da stiže osveta, dok će  libanonski Hezbollah koji podržava Teheran rekao da će pojačati svoj teror "blagoslovom njegove čiste krvi."

Noćas su tri rakete pale na međunarodnu zračnu luku u Bagdadu, a u napadu je poginuo iranski general Kasim Sulejmani, zadužen za iračke poslove u iranskoj ideološkoj vojsci, a sada je procurila i snimka. Iza napada stoji Donald Trump, a naredbu je dao bez znanja Kongresa.

Iran je odmah žestoko reagirao i najavio odmazdu, prenosi Daily Mail.

Na CCTV snimci snimljenoj u blizini zračne luke vidi se velika eksplozija, a jedan od dva automobila uništen je preciznim raketama rano u petak ujutro, objavila je iračka TV stanica AhadTV.

U napadu su stradali i general Hussein Jafari Nia i general-bojnik Hadi Taremi, zajedno s pukovnikom Shahroud Mozaffari Nia i kapetanom Waheedom Zamanianom.

Iran je najavio 'džihad' Sjedinjenim Državama nakon napada, a vrhovni vođa ajatolah Ali Khamenei objavio je da stiže osveta, dok će  libanonski Hezbollah koji podržava Teheran rekao da će pojačati svoj teror "blagoslovom njegove čiste krvi."

 

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
18:27 03.01.2020.

U trenu?!? Pa kako drugačije izgledaju eksplozije??

Avatar partner
partner
18:44 03.01.2020.

interesantno kako sa ovim nemaju problema ni u vecernjem ni po takozvanim free medijima na zapadu pa pustaju i objavljuju u naj vece. a kad je onaj pobio one u dzamiji na novom zelandu u 5 minuta je stigla cenzura i zabrana o prikazivanju, maltene su prijecili smrtnom kaznom i izopcenjem ko se usudi objaviti taj snimak.

MA
Marsijanac
21:21 03.01.2020.

Nevjerovatno je u kojoj su mjeri Iranci naivni. Poslije svih tih godina nije im jasno da se svaki njihov pokret prati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije