Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerry i Lavrov u Ženevi
Povratak na članak

SAD-u i Rusiji sada je primarno uništiti ISIL

Američki i ruski šefovi diplomacije dogovorili su zajedničko uništenje ISIL-a te razgovarali o zaoštravanju odnosa u Ukrajini

Komentari 18

DI
dokazano.istinito
07:08 27.08.2016.

hasane zasto nam ne pises da Kurdi zele asadovu glavu , jel ti toga zao, ej moj hasane hasane, jos ti ustrajes svojim obmanama da ljudima ne pises o tome, pisi nam nesto o tome, pisi nam i o tomeme da kurdi ne mogu sa tvojim iranskim bradonjama da ubuduce mirni suradjuju, ti to dobro znas ali ti jos zelis da vjerujes da saka asadovca (kome i ti pripadas) i bradonje irana mogu da vladaju u sam-u, pa ne moze hasane , vrijeme je za velike promjene, i milosevic je zeleo vladati jugoslavijom ali je vrijeme pokazalo da to ne moze.

VL
JA
jasno
18:04 27.08.2016.

svi znamo da je ovaj hasan na strani asada i isklamista irana, ali malo ljudi na balkanu zna da je ovaj hasan pisao ruzne stvari na racun pokoljenih srba u BiH od tih istih iranaca

VL
NM
no mind
09:31 27.08.2016.

podrška asadu u borbi sa monstrumima!

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
09:23 27.08.2016.

Rusima nikad nije bio u interesu mir u Siriji.

VL
SK
skypilot
07:51 27.08.2016.

Predstava za maloumne. CIA je stvorila ISIL a sad slijedi borba protiv njega "do kraja"?

VL
Avatar Chrono
Chrono
23:33 26.08.2016.

smirite manevre ,dosadili ste i bogu i alahu i narodu

VL
OK
okus
10:13 27.08.2016.

Pa sto cekate. Zavrsite konacno s tima.

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:19 27.08.2016.

He, he, he...danas je cak i propagandni casopis CIA-e u Njemackoj pod nazivom Deutsche Welle (bolje receno Deutsche banana) napisao clanak o stvarnim uzrocima rata u Siriji i napokon su nakon 5 godina lazi morali priznati da je stvarni razlog pokusaja rusenja Assada plinovod iz Katara, na koji on nije pristao nego je s Iranom i Irakom dogovorio plinovod iz Irana, preko Iraka i Sirije do Mediteranske obale. To je jako naljutilo Anglo-cionisticku mafiju i odmah su angazirali svoje pulene iz ISIL-a I AlQaide da ga sruse kako su srusili I ubili Gaddafija, medjutim ovaj put su se malo preracunali. Zato je sada i tako velika propaganda da se ponovno vrati korumpirana kraljica rata Hillary kako bi nastavila proces rusenja.

VL
Avatar mason
mason
07:18 27.08.2016.

Americi je primarno unistenje ISIL a ,ali Rusima nije ni na kraj pameti. Rusi su ubili samo 4 ISIL ovca od kad su u Siriji. Pa samo vidi sliku. :Lavrov kaze Kerriyu pogledom:boli nas don za ISILom,imamo mi svoje interesee tamo. ISIL bi bio unisten do sad da Rusi nisu bombardirali one sto se bore protiv njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.