Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan zločin

SAD: Starica zadavila cimericu

police
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
12.12.2009.
u 08:24

Iako je policija u Dartmouthu najprije posumnjala na samoubojstvo istraga je državne organe dovela do zaključka da postoji osnovana sumnja da je upravo Lundquist odgovorna za smrt svoje cimerice.

Porota u američkoj saveznoj državi Massachusetts, podigla je optužnicu za ubojstvo protiv 98-godišnje Laure Lundquist koju se sumnjiči za ubojstvo svoje dvije godine starije cimerice u staračkom domu.

Iako je policija u Dartmouthu najprije posumnjala na samoubojstvo istraga je državne organe dovela do zaključka da postoji osnovana sumnja da je upravo Lundquist odgovorna za smrt Elizabeth Barrow s kojom je otprilike godinu dana dijelila sobu.

Sudeći prema izjavama sina pokojne, motiv za ubojstvo bi mogle biti mnogobrojne posijete koje je primala njegova majka.

Sin pokojne starice je nakon što ga je majka izvijestila o prijetnjama cimerice o nemilim događajima obavijestio upravu doma, no nisu reagirali uvjeravajući ga da njegovoj majci ne prijeti opasnost.

U slučaju da liječnici procijene da je Lundquist sposobna za suđenje, što se trenutačno utvrđuje ona bi mogla postati, kako javlja BBC jedna od ili čak najstarija optuženica za ubojstvo u povijesti američkog pravosuđa.

Komentara 4

IB
Ivana Brkić Ćubela
09:57 12.12.2009.

Imam i ja ovakve jedne iste u Komsiluku to je Baba Cuja iz vojne zgrade Baba Cuja iz vojne zgrade je Sveznalica iz Karaule koja tacno zna gde sam ja : on je u garaži !!! iso da pazari nestori nesto sitno !!! Nalakćena na gelender zimi a leti na klupi ispred ulaza, zna sve, od toga ko se bode do onoga, !!!!ko koga bode....i sl !!! Ipak, pošto takva Baba-roga obavezno nosi šamiju (maramu), da se zaključiti da nije stara gospodja gradskog jezgra, nego je došla šezdes treće, s mužem na službu u grad.

RE
respeckt51
08:43 12.12.2009.

treba staricu dovest u sabor.

LJ
ljiljana
09:14 12.12.2009.

TA LUDA AMERIKA, SVE STO NISI NIKADA CUO ILI VIDIO TAMOCES CUTI I VIDJETI, respect51, je 100 posto u pravu treba babu dovesti u vladu i sabor , da baba uvede red kada nemogu oni koji su placeni za to!!!!!!!!!koji su placeni za to!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije