Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog proračuna
Povratak na članak

Nova blokada rada američke vlade sigurna nakon prekida rasprave u Senatu

Zbog protivljenja jednog senatora tom nacrtu zakona koji omogućuje financiranje države do 2019., gornji dom Kongresa je odlučio prekinuti sjednicu

Komentari 6

Avatar Becarina
Becarina
12:00 09.02.2018.

Yes, Amerikanci se zaduzuju ali kod svojih banaka , kod samih sebe kao i Njemacka. Mi, na primjer, se zaduzujemo kod njih i drugih stranaca.

VL
DD
Domoljub Domagoj
10:01 09.02.2018.

a zašto trump ne ukine vize za naše ljepe plave putovnice? samo smo mi uz Bugare, Rumune... kojima je potrebna viza... SAD je naš najveći prijatelj!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:04 09.02.2018.

i tako, velite, amerikanci se zadužuju, svake godine podiži taj prag... i svake godine imaju cirkus oko tog praga? pa dokle se to oni misle zaduživati? uloga dolara, kao što se jasno vidi, u međunarodnih transakcijama slabi, a povijest ne pamti da je neka valuta silazni trend uspjela preokrenuti. bez dolara amerika je u rangu samo dva i pol meksika. s tim da je meksiko 'jak' samo radi 'jake' amerike. za 20 godina usa bude u rangu brazila. jer žuti dolaze. stara poslovica (iz bolnice...) kaže 'žuti žutuju, crven putuju'.

VL
Avatar southman
southman
09:01 09.02.2018.

Sve će se to riješiti u "tihoj diplomaciji" !

VL
ZA
Zapadnjak
08:42 09.02.2018.

ameri nisu socijalisticke cvilidrete koje traze od drzave i njenih sluzbi da im organizira zivot, tako da zasigurno nece bit nikakvih vecih problema...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.