Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili dokumente
Povratak na članak

Wikileaks: SAD potkopava javno zdravstvo, farmaceuti će formirati cijenu lijekova

Aneks o zdravstvenoj zaštiti procurio je zajedno s nacrtom kojim se zabranjuje njegova objava četiri godine nakon što TPP stupi na snagu

Komentari 11

NE
neboiznadzagreba
11:26 11.06.2015.

Svi ti pregovori koji se vode u tajnosti , ne nose nam ništa dobra , to smo pretpostavljam , znali ; izgleda da su toga svjesni i poneki od onih kojima su dostupne informacije o tim pregovorima , pa nam s vremena na vrijeme " prišapnu " dio onoga što nam se sprema .Na pojedincu i narodima svijeta je odluka hoće li djelovati i spriječiti takva pregovaranja ili će dopustiti da se o njihovim životima odlučuje iza zatvorenih vrata.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:46 11.06.2015.

Svi koji imaju malo mozga u glavi znaju da se radi o pokusaju legalizacije korporativnog fasizma. Na silu se pokusava progurati tajni sporazum u kojem se u biti uvodi kororativna diktatura uz potpuni imunitet korporacija kojima ce biti dozvoljeno radito sto god ih je volja. Zato je i sporazum potpuno tajni, o njemu javnost ne smije znati nista, jer bi se gradjani mogli pobuniti.

VL
BF
brkonja fra brkati
18:33 11.06.2015.

Valjda je svima jasno što su korporacije ,tko su im vlasnici( isti kao i bankama) i što žele napraviti od nas.Vrijeme je da se svijet suoči sa tim kriminalnim kartelom bandita i ubojica.

VL
RM
rmd3
13:21 11.06.2015.

svima je jasno samo vecernjem nije jasno da ovakav ugovor šteti evropljanima pa samo vi propagirajte svog gazdu huškački mediji .

VL
BB
brle brkić
14:45 11.06.2015.

ovakva zla su mogli samo diktatori spriječit al nažalost narodi su zaslijepljeni nacijonalizmom i vijerom tako da ne vide štaim se sprema sa dobrog divljeg zapada,čak su uvjerili ljude dasu i diktatori zlo ovog svijeta,apsurd.

VL
Avatar commentator
commentator
15:21 11.06.2015.

S jedne strane stoji jedna državetina sa atomskim bombama, nosačima aviona itd, a sa druge stoji jedna sobica sa jednim čovjekom unutra.

VL
DU
Deleted user
22:08 11.06.2015.

Judeomasonerija na (ne)djelu.

VL
HO
homofob
17:01 11.06.2015.

Wikileaks je objavi te tajne dokumenta pa umjesto da lupetate procitajte ih! U poglavlju o transparentnosti stoji: Vlade i drzave su svjesne da velike multinacionalne kompanije imaju velik utjecaj na zakonodavce da mjenjaju zakone u njihovu korist. Zato ce dokumenti sporazuma biti tajni da se te iste multinacionalne kompanije ne mogu unaprijed mobilizirati i imati novu grupu zakona koji bi neutralizirali koristi od ovih dogovora koji bi prvenstveno trebali koristiti prosjecnim ljudima! Sada sami zakljucite pa navalite i dalje lupetati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.