Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček po mjeri Hrvata

Sad je sigurno - ovdje baš nitko nije normalan

Zagreb: Trg prepun smeća nakon dočeka Vatrenih
GORAN JAKUS
21.12.2022.
u 22:23

Na profesionalnu izvrsnost kojoj nas uče reprezentativci uzvratili smo nizom profesionalnih propusta, potkapacitiranošću, amaterizmom, neodgovornošću i prosjekom – svime onime što Dalićevi izabranici nisu

Komentara 8

Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
00:14 22.12.2022.

Tako to biva kad stvari kod kuće u svoje ručice nejake uzmu leftardi. Podkapacitirane, neorganizirane, improvizirane, niškoristi koji misle da su pobrali svu pamet svijeta, jer si "na njihovim prostorima" međusobno dijele nagrade pa žive u zabludi.

Avatar Tombstone
Tombstone
04:42 22.12.2022.

Da. Staviti komentar najprotuhrvatske novinarka vecernjaka. Ona je samo bijesna zbog neuspjeha srbije, Hrvatska je ni najmanje ne zanima.

RE
reborn
09:35 22.12.2022.

Pogrešno je poistovjetiti mentalno stanje onih koji vole nogomet i koji pozdravljaju svoje reprezentativce - sa zvukom koji dolazi iz lošeg razglasa a proizvodi ga osoba stavljena u nezahvalnu poziciju vođenja dočeka reprezentativaca bez ikakve značajnije organizacijske i logističke podrške.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?