Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije postavljen rok
Povratak na članak

SAD i Turska razgovarali o američkom pastoru, Trump: 'Odnosi nisu dobri'

Trump je prošlog tjedna i 'tvitao' da odnosi SAD-a i Turske "nisu u ovom trenutku dobri!" te izjavio da je odobrio udvostručenje carina na uvoz čelika i aluminija iz Turske

Komentari 3

MA
marengo1
16:35 14.08.2018.

USA je momentalnno u dobrim odnosima samo sa jednom muslimanskom državom na planeti,"Saudijskom Arabijom",znači najvećom osovinom zla na ovoj planeti a poslovica glasi " sa kime si,takav si"...

VL
DU
Deleted user
09:20 14.08.2018.

Trump izaziva krizu gdje god poželi. Nevjerojatno s kojom neodgovornošću koristi poziciju najmoćnije sile. Turska nije slučajno izabrana, tamo se već nalaze milijuni izbjeglica i svaka destabilizacija bi značila pravu demografsku katastrofu za Europu a posebno za područje BiH i Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.