Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJE UKRAJINI
Povratak na članak

SAD i NATO upregnuli sve snage protiv Putina

Rusija je premjestila tisuće borbeno spremnih vojnika na granicu s Ukrajinom, što je najveće grupiranje ruskih trupa od ilegalne aneksije Krima 2014. – rekao je Stoltenberg

Komentari 17

Avatar AlPoS
AlPoS
19:22 13.04.2021.

Rusi će se zasigurno prestrašiti od diplomatskih reakcija. Pih

VL
IP
info_punkt
19:31 13.04.2021.

Amerikanac: "Rusija mora prekinuti s jačanjem vojnog prisustva u i oko..."---. 'alo jado... Rusija ne mora ništa... N.I.Š.T.A...

VL
SI
sisavac
10:32 14.04.2021.

kakva ilegalna aneksija krima? dal je referendum proveden kako treba, prema pravilima un-a? jeste. teritorijalna cjelovitost? što je to? izraelska okupacija golana, zapadnog pojasa, gaze..? kosovo? to je ilegalno ili legalno? ono, odlučite se, koji princip ćete poštivati i kojeg ćete se držati. jer zapad nema principa, osim interesa. kosovo je presedan, al eto, krim ne može biti... on je uvijek bio ruski, 90% stanovnika su rusi, 91-e godine ukrajina obećala autonomnoj regiji krima i sevastopolja referendum, nikad nije održan. sve snage protiv putina? što ne stavljate naslove da je cijela rusija protiv trumpa, bidena..? pazi, na ruskoj granici amerikanac gomila vojne snage, a ruse se optužuje za provociranje. tko je kome došao i na čiju granicu? na mjestu rusa, ja bih potopio jedan američki brod u crnom moru, najbliži krimu. ili poslao brodove da onesposobe američke, bez oružja, sudar i to je to, nema tu puno filozofije. rusi sad trebaju dići tenzije maksimalno visoko, svi znamo da su u pravu, da oni samo brane svoje, ovo je njihovo dvorište, amerikanac tu nema što raditi, rus nije stacioniran u meksičkom zaljevu, a niti 20 km od san diega. ja sam da sukob već jednom počne. dosta je bilo retorike. kad počnete doma slati sanduke umotane zastavom, shvatiti ćete. agresivna rusija... jeste normalni? od 45-e amerikanac je imao 201 vojnu intervenciju. razara svako malo nekog.

VL
TA
tabula
07:00 14.04.2021.

Šta to znači "ilegalno anektirali"? Jel' to znači kad Ameri i NATO anektiraju ili unište neku državu, da je to onda legalno anektiranje?

VL
KR
krokadija
22:06 13.04.2021.

Ajde Ameri u svoje "dvorište"i tamo vodite ratove, koliko hočete. Tvrdi je orah za vas Rusija, mogli bi polomiti zube ali boli me briga za vas...Ali vi druge, direktno uvlačie u sukob...

VL
GA
galico
13:20 14.04.2021.

Novinaru jučer je Bidden prigriza jezik i nazvao Putina..

VL
PA
PallMall
08:31 14.04.2021.

SAD i NATO ....to je jedno te isto.NATO je privatna vojska americki kompanija.....

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
20:10 13.04.2021.

Ovi ratohusilacki ameri ce sigurno pokusati nesto,i uvuce europu u taj rat,a bogami ako smo normalni znamo sta znaci nuklearno i atomsko nauraznje i oruzje,trebalibi se mi europljani upitati,dali nasa djeca zasluziju da ih Ruske rakete pogode,sto je apsolutno moguce,jer Ruskim raketama je svaki europski grad,vrolo laka i dostupna meta.a mi znamo dobro,i vidimo,da Rusi nisu nikog napali,i nisu nigdje i ni ciju drazvu poslali svoju vojsku za razliku od amrikanca,engleza,francuza,pa cak i nasi su vojnici u pitanju,sto n ikako ni je dobro,nadajmo se samo dace ostati sve na verbalnom razracunavanju.

VL
AP
Ante Potina
20:03 13.04.2021.

Nemere Rus protiv Amerikanca. Amer je zakon.

VL
Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
19:18 13.04.2021.

Davno su pametni ljudi rekli da se slucaj Kosova i Metohije otvorit pandorinu kutiju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.