Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progon

SAD će osnivača WikiLeaksa optužiti za špijunažu

julian assange (1)
AFP/Pixsell
10.12.2010.
u 17:19

Jennifer Robinson, Assangeova odvjetnica, izjavila je da im je iz više izvora potvrđeno da će Assange biti optužen za špijunažu

SAD će osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea optužiti za špijunažu zbog objavljivanja 250.000 američkih diplomatskih depeša, objavio je The Guardian.  

Jennifer Robinson, Assangeova odvjetnica, izjavila je da im je iz više izvora potvrđeno da će Assange biti optužen za špijunažu. Assange se i dalje nalazi u pritvoru u Engleskoj, koja bi idući tjedan trebala donijeti odluku o njegovu izručenju Švedskoj zbog optužbi za silovanje.

Ključne riječi

Komentara 28

GE
GeemBaa
10:21 12.12.2010.

rea, znaš kad šupci osjete da su zakasnili i pukne ih jal onda se odvajaju i kopiraju. ako pogledaš tko i zašto diže openleaks.org, sve će ti biti jasno.

OB
-obrisani-
12:32 11.12.2010.

Assange je postao trademark malog diktatora. Veselim se da su ga njegovi vlastiti otkantali. Car je gol, he,he.

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
02:47 11.12.2010.

. ..AMERI,AMERI-KANITE SE ĆORAVA POSLLA SA LOVOM JULIANA JER BA NAŠ SFRYY DRYYG ALLAH iZ NAŠEG KOMUNISTIČKOG SVEMIRA UPUTIO JE PET-ŠEST VELLIKIH ASTEROIDA i BEZ PROBLEMA MOŽEMO iH ZVEKNUTI U BILO KOJI DIO ZEMALJSKE NAM PLANETE-UKLJUČUJUĆI i SAD-e. ..CUNAMI. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije