Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele istragu
Povratak na članak

SAD blokirao zahtjev za neovisnu istragu o krvavim događajima u Pojasu Gaze

Desetci tisuća Palestinaca prosvjedovali su u ponedjeljak u Pojasu Gaze, na granici s Izraelom, protiv otvaranja američkog veleposlanstva u Izraelu koje se tog dana održavalo u Jeruzalemu

Komentari 17

Avatar Marenggo
Marenggo
09:06 15.05.2018.

Amerikanci jako dobro znaju kako se treba istrijebiti domicijelno stanovništvo jer nitko to bolje ne radi od njih... Prvo će ih sve više pomicati u rezervate koji će biti sve manji a pri tome će ubijati ukoliko se pobune sve dok ih ne ostane ispod 0,5 % stanovništva na teritoriju prijašnje Palestine.Kad završe sa genocidom plaćati će im nekih50 dolora godišnje zato što su im oduzeli zemlju... Snimit će se neki židovski "Ples s vukovima" sa nekim židovskim Kevinom Costnerom i pustit će poneku suzu za narodom kojeg su pobili i koji više ne postoji...

VL
Avatar spira
spira
08:24 15.05.2018.

Kakave veze Amerika ima sa Gazom.

VL
DU
Deleted user
11:14 15.05.2018.

Ništa se ne brinite, to je Američka demokracija na dijelu. Demokracija kako kome.

VL
KI
kimi
08:26 15.05.2018.

52 mrtva (za sada) i preko 200 u kritičnom stanju...možda nije uredu da kažem ali za 2-3 ubijena Francuza plušte osude sa svih strana. a sada imamo blokadu istrage od strane "najdemokratskije" države na svetu i glavnog izraelskog mentora. Valda će sada i slepi videti ko je generator haosa na ovoj planeti.

VL
HO
hotboy
14:42 15.05.2018.

Ode Svijet polako u 3 pi. ke materine...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.