Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUMP PORUČUJE
Povratak na članak

SAD bi mogao rasporediti do 15.000 vojnika na granici zbog migranata

Pentagon je dosad odobrio raspoređivanje oko 5.200 vojnika na granici Sjedinjenih Država i Meksika koji će se pridružiti oko 2.100 već mobiliziranih pripadnika Nacionalne garde.

Komentari 8

ZI
zimerman
05:58 01.11.2018.

Da , u pravu si Startack ali nije samo u tome problem, izbjeglice iz centralne amerike koje pokušavaju da udju u SAD su 10 puta bolje i poštenije nego muslimanske izbjeglice koje pokušavaju okupirati i islamizirati Europu. Ne podrzavam nitiam niti jedne niti druge ali kad bi se morao odluciti Izmedju socijalista i islamista bez razmišljanja bi se opredijelio za socijaliste .

VL
ST
Startrack
03:38 01.11.2018.

Nije li ovo isti problem stoga Hrvatska ima. Samo ovi u USA hoce radit, ovi sto dolaze u Hrvatsku ne.

VL
Avatar YJKAH
YJKAH
09:44 01.11.2018.

Kad će više sagraditi taj zid na meksičkoj granici ?

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
22:25 01.11.2018.

Žalosno je što USA ne pomaže zemlje u susjedstvu. Umjesto što šalju poslove i kupoju sve i svašta od Kine, Indije i drugih Azijskih zemalja mogli su uložiti u Centralnu Ameriku pa nebi danas imali problema sa izbjeglicima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.