Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Šac pronađen u Crikvenici pa kazneno prijavljen za krađu 64.000 kuna

Iako ga je policija u početku vodila kao nestalu osobu, istragom je utvrđeno da je Šac "zbrisao" nakon što je 30. rujna i 1. listopada kao zaposlenik Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima ukrao povjereni mu novac...
18. listopada 2014. u 16:02 1 komentara 1718 prikaza
Željko Šatvar
Foto: Facebook-profil Željko Šatvar

Križevčanin Željko Šatvar zvani Šac (41) uhićen je u četvrtak u Crikvenici. Iako ga je policija u početku vodila kao nestalu osobu, istragom je utvrđeno da je Šac "zbrisao" nakon što je 30. rujna i 1. listopada kao zaposlenik Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima ukrao povjereni mu novac.

Koprivničko-križevačka policija ističe da se radi o više desetaka tisuća kuna koje je trebao predati u poslovnicu FINA-e, što nije učinio, nego ih je potrošio na putovanje i igre na sreću. Mediji su saznali da se radi o iznosu od oko 64.000 kuna. Policija je Šaca kazneno prijavila, ali nije završio u zatvoru. Postupak će se protiv njega voditi redovnim putem, što znači da je vjerojatno sve priznao. Šacov nestanak prijavljen je 2. listopada, ali od početka se vjerovalo da je pobjegao s novcem, a kao destinacija spominjala se Švicarska.

Njegovi prijatelji na društvenim mrežama cijelo vrijeme su ga podržavali i poručivali mu da se ne vraća u Križevce. Za Večernji list jedan od njih rekao je da Šac ima problema s alkoholom i kockanjem i da će se vjerojatno vratiti kući kad potroši sav novac. Nešto slično se i dogodilo, samo što je Šac sada najvjerojatnije ostao i bez radnog mjesta te teretom s kojim će se više teško kod nekoga izboriti za povjerenje.

>>U Švicarskoj će zapiti novac pa će se predati

SWEDEN-STOCKHOLM-ATTACK-SUSPECT-ADMIT CRIME
u lošem stanju
Majka držala sina zatočenog gotovo 30 godina: Pronađen je ozlijeđen, izgubio je gotovo sve zube
re
SPOJ TRENDOVA I TRADICIJE
Isprobaj pet outfita koji su inspirirani kućnim glamurom