Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.07.2014. u 12:00

Linić je opušten jer mu je poprilično svejedno što će utvrditi nadzor

Slavko Linić, bivši ministar financija, poprilično opušteno čeka zaključke Odbora za nacionalnu sigurnost u vezi s njegovim tvrdnjama da je premijer Zoran Milanović koristio policiju i PNUSKOK kako bi ga uhodio. Linić je opušten jer mu je poprilično svejedno što će utvrditi nadzor. Upitan što će biti ako se utvrdi da zloporaba ipak nije bilo, Linić je Novom listu izjavio da bi „i to značilo da su radili nezakonito“ samo što „tragova nema“. Kada donedavni ministar pokazuje toliko nepovjerenje u vlast, kako očekivati da građani vjeruju državnom aparatu?

Nova pravednost kaznila 10.000 umirovljenika

Silvano Hrelja, predsjednik HSU-a, suočen je s nezadovoljstvom više od 10.000 umirovljenika koje je sustav doživotno kaznio na uskraćivanje mirovine. Riječ je o nesretnicima koji su u mirovinu otišli sa 60 godina života i 41 godinom staža do 31. 12. 2013., koji sada primaju mirovine umanjene za najmanje 400 kuna. Oni koji su pod istim uvjetima umirovljeni poslije 1. 1. 2014. ne da nisu penalizirani, piše Slobodna, nego primaju dodatak. To je valjda ta „nova pravednost“.

Jakić podsjeća da Karamarku Tito prije nije smetao

Tomislav Jakić, bivši Mesićev savjetnik, primjećuje da Tomislavu Karamarku, dok je boravio na Pantovčaku također kao Mesićev savjetnik, Titova bista nije smetala. Samo je šutio, sjeća se Jakić. Tiha voda biste valja.

Pohvalio se da je 1984. nosio olimpijsku baklju

Ivan Herak, bivši ministar turizma, ponovno bi mogao naći svoje mjesto u samom vrhu izvršne vlasti, što bi ga konačno politički posve rehabilitiralo. Herak, koji je svojedobno uhićen, ali i u međuvremenu pravomoćno oslobođen svih optužbi, kandidat je za mjesto pomoćnika ministra znanosti, obrazovanja i sporta Vedrana Mornara. Slobodna otkriva da bi Herak mogao preuzeti fotelju Petra Skansija, bivšeg Jovanovićeva doministra za sport. Herak nema sportski pedigre poput Skansija, ali ima višegodišnje iskustvo kao nogometni dužnosnik. Svjestan svoje tanke sportske biografije, Herak se zato pohvalio kako je 1984. godine nosio olimpijsku baklju za Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu. Rezultat nije spominjao.

>> Ivan Herak: Prodajem kuću koju sam stekao prije ulaska u Sabor

Komentara 1

OB
Objektivno...
13:49 02.07.2014.

Gospon Linić, to nam je naša borba dala... Milicija je bila mila majka za ovu ekipu. Svejedno jel ju vodi Ostojić ili Karamarko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije