Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"PRVA BEBA"

Saborska zastupnica i gradonačelnica rodila djevojčicu

biba
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
04.03.2010.
u 15:38

Sigurno ću biti kod kuće mjesec dana, a najviše do četiri mjeseca. Ostatak rodiljskog dopusta iskoristit će Valerijin otac - kaže gradonačelnica Ozlja i saborska zastupnica Biserka Vranić.

Ozalj je dobio “svoju prvu bebu”. Gradonačelnica i saborska zastupnica Biserka Vranić (44) 28. veljače rodila je djevojčicu Valeriju, tešku 3550 grama i dugačku 50 centimetara. Uoči velikog i jednog od najsretnijih dana u životu prva dama Ozlja još je bila na poslu. Dok je u petak rješavala preostale obveze, dogovorila se da u nedjelju u 8.30 sati dođe u rodilište Opće bolnice u Karlovcu. Tri sata kasnije carskim je rezom na svijet došla Valerija.

 – Sve je stvar organizacije i prilagodbe. Hvatamo ritam i uhodavamo se. Dosad je sve prošlo u najboljem redu, pa ne vidim razloga da tako ne bude i ubuduće – rekla je presretna mama koja bi u subotu sa svojom bebom trebala doći kući gdje ih očekuje tata Samir. Iako će još neko vrijeme uživati u zajedničkim trenucima, logično se nameće pitanje kada će se ozaljska gradonačelnica vratiti na svoje radno mjesto.

 – Bit ću kod kuće barem mjesec dana, da se beba i ja priviknemo. Hoće li se to onda produžiti na još dva ili četiri mjeseca, tek ćemo vidjeti. Sigurno je jedino da će preostalih šest mjeseci rodiljskog dopusta koristiti tata – poručila je Biserka. Vjeruje da će Ozaljčani imati razumijevanja zbog njezina izostanka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije