Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor
Povratak na članak

Zastupnici upozorili da radnici Kaštelanskih staklenika ne primaju plaću nekoliko mjeseci, a Konstruktora 15 mjeseci

Stanku je tražio i laburist Zlatko Tušak, ali zbog radnika Konstruktor inženjeringa iz Splita koji su mu pisali jer su u "očajnoj situaciji i očajnom stanju jer im poslodavac duguje 15 plaća".

Komentari 2

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
13:03 27.03.2015.

privatni poduzetnik ako jedan mjesec ne podijeli plaće - riskira veliku globu i sudski progon.... država mjesecima(!) ne isplaćuje plaće svojim !!! radnicima... i nikom ništa?... nitko nije odgovoran??? nitko ne snosi posljedice??? .... koja smo mi džamahirija, pa to je strašno!! ... pravda i pravednost,... mi smo drugačiji... ma daj ne seherite

VL
GO
gordana93
21:08 08.04.2015.

briga njih za privatnike i za radnike njima je bitno samo use,nase i podase gdje je sad inspekcija rada?zasto im poslodavac nije dao potvrde o neisplati place pa da istu mogu naplatiti preko Fine? Samo znaju pricat sta i kako treba raditi,ali to za njih ne vazi.Jadno jako jadno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.