Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborska govornica
Povratak na članak

Evo što su sve, i na kojim jezicima, izgovarali saborski zastupnici

Dijalektima i jeziku manjina po ustavu nije mjesto u Saboru. a u praksi...

Komentari 7

DO
doktorica
08:41 05.12.2017.

na žalost nekima nedostaje osnovno znanje hrvatskog jezika,što i nije čudo jer imaju samo OŠ

VL
DU
Deleted user
12:43 05.12.2017.

a može im se.... dok naša djeca odlaze... njihova nam dolaze...nažalost

VL
HA
Harpoon
12:18 05.12.2017.

Admine, poslušaj me dobro i pročitaj ov, jer neću se ponavljati. Ja nisam ni Luka Modrić nitineki drugi nogometaš. Nevolim i ne igram nogomet, pa si ove žute kartone nabij u anus, ili pokaži svom djetetu. Nikada više neću otvoriti ovaj portal, mislim da je gazda Hanžeković, pa teve i cijeli sudački tim šaljem u 3 PM- Zbogom.

VL
FI
fiberglas
13:44 07.12.2017.

Ova ne zna srpski, a tu se pres.rava, uostalom kao i 99% njih u Hr. Mnogi ni ćirilicu ne znaju, a u pravoslavne crkve ide oko 15tak %. Otkud srbkinja gvori mirovina? Oni vele ´´penzija´´, nije udio nego ´´deo´´, nije eura nego ´´evra´´, nije plaća nego ´´plata´´...itd. itd. Došla Genoveva da podj.bava. Ja da sam u saboru, onomad kad je ovaj mulac do nje stavio traku oko rukava, valjda da pokaže kako su srbi u HR jadni, ´´terorisani´´...a oni su ti koji su Lovaščane tjerali nositi trake oko rukava i u minsko polje i ne samo u Lovasu nego u mnogim drugim mjestima...što su sve radili od 91-95 po HR...doletjela bi mu cipela za govornicu ne bi stigao ni uključiti onaj mikrofon, a isto bi prošla i ova Ravijojla...zato što su u sabor došli zaje.ati a ne za ozbiljno sudjelovati u radu.Zašto ja znam kako oni govore srpski? Imao sam prilike na svojoj koži tijekom 8 mjeseci upoznati srpski jezik.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
03:20 05.12.2017.

Dragana Jeckov govori najčišće.Hoću reći,najmilije mi je srcu.

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:24 05.12.2017.

A onog đenerala Glasnovića i njegov kaubojski jezik niste stavili jer ga je previše. Taj lik ironično govori srpski (ostavština socijalizma u njemu) s američkim naglaskom i pokojom američkom riječi (ostavština Amerike u koju je kukavički pobjegao).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.