Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša šefica porezne

Sabor skinuo imunitet Nadi Čavlović Smiljanec, USKOK može pokrenuti postupak protiv nje

Nada Čavlović Smiljanec
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.05.2014.
u 10:25

Podsjetimo, USKOK je istragu protiv Čavlović Smiljanec pokrenuo još krajem travnja pod sumnjom da je od pročelnice Porezne uprave Osijek Ružice Kovačević tražila da zaustavi ovršni postupak nad tvrtkom OLT iz Osijeka

Hrvatski sabor jednoglasno i bez rasprave skinuo je imunitet bivšoj šefici Porezne uprave Nadi Čavlović Smiljanec. Nakon toga USKOK može pokrenuti kazneni postupak protiv nje zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog dijela trgovanje utjecajem.

Podsjetimo, USKOK je istragu protiv Čavlović Smiljanec pokrenuo još krajem travnja pod sumnjom da je od pročelnice Porezne uprave Osijek Ružice Kovačević tražila da zaustavi ovršni postupak nad tvrtkom OLT iz Osijeka. USKOK sumnja da je time oštetila državni proračun za oko 12 milijuna kuna.

>> MIP skinuo imunitet Nadi Čavlović Smiljanec 

>> Vlada razriješila Čavlović Smiljanec, privremeni ravnatelj Porezne Josip Lozančić

Komentara 3

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
11:19 30.05.2014.

Zašto oni uopće imaju imunitet *?!?

Avatar navijač
navijač
11:40 30.05.2014.

ona je prva koja će završiti u Remetincu i to za par dana, zatim ide Linić a ide i "lepi Cane " samo malo kasnije kad ode s vlasti.

LB
lela.baborela
12:07 30.05.2014.

Od vremen još od Krista Nova lica scena ista Vražije sile se trude da nas ne bude. Antikristi i masoni komunisti ovi oni šire sotonske fraze da nas poraze. To vlada SDP-a radi. Nikava ovo "socijal, demokratska" stranka nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije