Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor
Povratak na članak

Sabor s 95 glasova skinuo imunitet zastupniku HDSSB-a Ivanu Drmiću

Na teret mu se stavljaju udruživanje radi počinjenja kaznenog djela i lažno prijavljivanje

Komentari 5

OB
-obrisani-
10:55 17.06.2011.

To se zove politicki progon Otvoreno se protivi politici i lazima partijasa

VL
OB
-obrisani-
11:09 17.06.2011.

prisojani su poznati kao čestiti ljudi nedaj se ivane

VL
ŽI
žico
12:50 17.06.2011.

u osijeku nedaj bože da se zamjeriš sa nekim od čelnika HDSSB

VL
VU
vucko
14:31 17.06.2011.

Da se prisjetimo cinjenica ! Bajic je b io pozvan na radni rucak pod povodom da se dogovore o prezentaciji drzavnog odvjetnistva, i pripremljenoi izlozbi,u Osijeku. Kada je rucak bio zavrsen u jednom poznatom resttauranu u Zagrebu i kada sua su se neke organizatorske stvari dogovorile i kad se rasprava zavrsila Bajic se je oprostio od stola i htio je izaci iz tog restaurana.Na vratima ga je sustigao Drmic i zapoceo je razgovor po pitanju Glavasa na koju temu se Bajic nije upustao ,te je izasao iz lokala. Optuznica Glavasu vec je bila napisana ali ne jos objavljena na sudu, a grupa u Osijeku sakupljala je novac da preda onome koji bi jos eventualno mogao djelovati i promjeniti sudsku osudu Glavasu,ili eentualno ublaziti. Bajic se nije dao uloviti u tu zamku i javio je to nadleznim institucijama. Po tome je krenula neka istraga i doslo se do saznanja da je prikupljeno za Glavasa nekih 35-40.000 € od strtanke UDSSB i nekih samostalnih privrednika iz Osijeka i regije ! Sada Buric laze i napada Bajica i HDZ .Zasto ?

VL
DA
daviden7
00:24 18.06.2011.

DRMIĆ I SABOR NASTAVLJAJU PARODIJU NA TEMU GLAVAŠ I HDSSB 5 važnih čimbenika vidimo danas u ovom procesu: 1) Drmić očekivano nastavlja parodiju glasujući protiv sebe jer to je u ovom kontekstu prihvatljivo, očekivano i pokazuje dosjednost u hrabrosti. 2)2) oporba i vladajući na Drmiću su gotovo postigli nevjerovatnu dvotrećinsku većinu što će ostati zabilježeno kao zadnji najveći doseg ovakve vrste, u ovom sazivu Sabora 3) kontinuitet aktivnosti Burić – Hebrang –Drmić =) dan za danom. Prekjučer je dr.Burić razotkrio promašaj Suda u slučaju Glavaš zbog čega ovaj nepotrebno dodatno robija te je dao Hebrangu na uvid presudu, Hebrang obećava pravnu intervenciju ako je to istina, drugi dan odmah HDSSB-ovac Drmić na udaru USKOK-a, danas Sabor ukida imunitet Drmiću, dakle vidljiv kontinuitet koji nije slučajan… 4) vidljiva je lijenost državnog aparata tijekom godine dok pred izbore HDSSB im je omiljena tema. Why? 5) Branimir Glavaš se ovim punim kapacitetima vraća u prvi plan uoči izbora. Tko je to odlučio. Da li pozivom iz Zenice sam Branimir Glavaš, da li je to redovni plan rada USKOK-a, ili nervozni odgovor HDZ-a

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.