Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO 7 PROTIV
Povratak na članak

Sabor potvrdio Jelenića za glavnog državnog odvjetnika

Od 2008. do 2011. kao županijski državni odvjetnik radi u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a rad nastavlja kao zamjenik glavnog državnog odvjetnika

Komentari 9

RO
rotuutor
12:57 20.04.2018.

Djed partizančina,otac komunjara,doduše bezopasna,a ova spodoba inače iz Dugog Sela.

VL
NE
Nepokolebljiv
15:15 20.04.2018.

Vaznije je da su nam kazali tho i sto su mu bili roditelji! Neka se ne srame sumske aristokracije pa kada je "premijer" neprijatelj Hrvatske zasto bi ovaj bio bolji!

VL
RI
rightside
12:59 20.04.2018.

sad i sam najbolje vidi ko ga podrzava a ko ne,, ciji je "kralj" pao pa posto ne mogu i dalje imat svog igraca na celu dorha nece ni ovog podrzat,,))) i u tom "modu" i nastavit sa poslom bivsega,,i procesuirat te sve lopine iz partije i njihovih satelitskih pratioca,

VL
SS
sokac sa drave
12:49 20.04.2018.

Prvi utisak vidjevsi ga na TV nema prolaznu ocjenu.Djeluje rasijano kao profesor,kosa masna nepocesljana kao da je upravo izasao iz kreveta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.