Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI PRORAČUN
Povratak na članak

Sabor: Odbijen Bandićev amandman, ali će se osmisliti model za besplatne udžbenike

Želim da ljudi znaju da ne postoji novac za udžbenike, ovo je prevara, tvrdi Maras

Komentari 2

KA
kažemja
17:51 30.11.2018.

Prvo , to je čisti populizam Bandića i početak predizborne kampanje a drugo nema ništa besplatno. Država nema svoj novac nego je to novac koji svi mi uplaćujemo u državni proračun . Dakle , to nije besplatno. A treće , po meni ne bi ni bilo pravedno da udžbenike dobiju sva djeca. Neka daju djeci čiji roditelji imaju mala primanja ali stvarno bi bilo nekorektno da ih dobiju djeca čiji roditelji imaju plaće po 15 ili20 tisuća kuna i klincima kupuje mobitele po 6 ili 7 tisuća kuna a kao nemaju za knjige 1000 kuna!!

VL
KO
kold
18:10 30.11.2018.

Od ovog sabora ništa drugo se ne može očekivati sami populisti i takve su amandmane pisali populističke nikad jadnija garnitura u saboru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.