Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMIRANJE RADNE SKUPINE
Povratak na članak

Sabor do kraja siječnja donosi Etički kodeks o ponašanju zastupnika, ide se i u izmjene Poslovnika

- Više se radi o trendovima u Hrvatskoj, a to su oni koji bi trebali voditi jačanju institucija, ozbiljnijem pristupu politici, s obzirom na velike globalne izazove u kojima živimo – zaključio je Jandroković.

Komentari 2

BR
brojevi
20:56 14.12.2016.

Neshvatljivo da u Saboru svakodnevno sjedi jedva desetak zastupnika i nikom ništa. Etički kodeks o ponašanju zastupnika? Kakve su to moralne vertikale koje se ne udostoje doći na radno mjesto za veliku novčanu naknadu iskamaćenu od poreznih obveznika? Ovakav vid parlamentarne demokracije je ppotpuno potrošen i trebalo bi ponovno uvesti predsjednički sustav jer naš čovjek ne može bez "gazde".

VL
TV
tv5378
21:07 14.12.2016.

A poslije etickog kodeksa,salabahteri i po mogucnosti ''Hej Slaveni''prilikom svakog zasjedanja,jer ovo je ionako skup Jugoslavena u kojem su Hrvati manjina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.