Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPUŠTANJE OGRANKA
Povratak na članak

Sabo iznenađen odlukom Predsjedništva: Otkrio koji su mu sljedeći potezi

Na pitanje, ima li namjeru - u slučaju da stanje ostane kakvo je, istupiti iz SDP-a i kao nezavisni izaći na lokalne izbore, kratko je kazao kako se njemu od SDP ne rastaje.

Komentari 20

BU
Bubreg2020
00:02 29.01.2021.

Srpska pravoslavna crkva je jedan od tri stupa velikosrpske ideologije.

VL
PP
Preodgojen_Povratnik
00:10 29.01.2021.

Kako to da je Sabo bio na SDPovoj listi za Sabor, a sad ne moze biti kandidat direkto izabran od svojeg ogranka?

VL
Avatar patkovic
patkovic
23:26 28.01.2021.

"Nemam nikakve veze s tom objavom, ali baš nikakve! Kao što se jasno može videti, ja sam označen u objavi. Nigde me na video-snimku nema, niti mog lika niti bilo čega. Marko Jelić i ja smo jedan do drugog dali izjavu na Tvrđavi, rukovali se, grlili i jasno sam za RTS rekao sve onako kako mislim", rekao je Miloš Stojković za "ŠibenikIN"

VL
Avatar anarchist99
anarchist99
06:41 29.01.2021.

i to ti je pravna država. Osuđenog kriminalca podrže kandidaturu? Ova Hrvatska bolje da ni ne postoji uz takav sustav.

VL
ZI
zinegoid
06:50 29.01.2021.

samo mi nije jasno kako grbin takvog člana partije drži uopće u partiji. to je sramota, hajde predsjedniče izbaciti odmah iz partije, ti to možeš ako možeš raspustiti ogranak ...

VL
RO
roland
00:02 29.01.2021.

Sabo ne razumije jednu stvar! U pravnom smislu može 55 puta nastupit rehabilitacija za kazneno djelo zbog kojeg je bio u zatvoru, ali Peđa Grbin ne želi da kazneno rehabilitirani budu u SDP-u koji on vodi!

VL
DU
Deleted user
07:27 29.01.2021.

Sabo ti si završio svoju karijeru onoga trenutka kada si ulovljen, vjerojatno ti nije prvi put ali dobro je da su te i tada ulovili. Nulta tolerancija na korupciju. Također Tušek isto treba završiti karijeru i odraditi istu kaznu kao i Sabo jer su počinili isto djelo!

VL
Avatar cros
cros
08:07 29.01.2021.

Jednostavno zakonom se mora zabraniti kandidiranje za bilo koju političko obnašanje dužnosti ako je osoba pod izvdima policije, ako je u sudskom postupku, ako je osuđena osoba prvostupanjskom presudom, ako je osuđena pravomoćnom presudom! Sve dok se to nema, ovakvi slučajevi će se događati. Logično, ako ga je predložio SDP Vukovara, što sa time ima predsjedništvo! Sada predsjedništvo ispada diktator, a Sabo žrtva! Sabo se kandidirao jer je to jedini način da ima neki posao! Je li Sabo lopov, ma jeste, a da li i oni koji su izdržali kaznu imaju pravo biti zaposleni imaju! Stoga morat će si naći posao na drugom nekom mjestu, ali ne u politici. Može li to Sabo, pa ne može i krug je zatvoren!

VL
GE
genadij
07:40 29.01.2021.

Pustite gospodina Sabu! To što je karo novce djeci i ostalo ga čini idealnim kandidatom za vrh SDP-a. Naši političari mogu napredovati tek kad se dokažu kao pravi kriminalci ( osuđeni ili neosuđeni ). Dakle ima dobar životopis.

VL
RO
roland
00:08 29.01.2021.

Jedno je Zakon o pravnim posljedicama osude, kaznenoj evidenciji i rehabilitaciji, a drugo je politika! Peđa Grbin ne želi da oni koji se pozivaju na činjenicu o nastupu kaznene rehabilitacije budu kandidati za lokalne izbore! Točka! Ne može i gotovo! Dok je Grbin predsjednik stranke. Sabo može samo gledati sa strane i biti sretan ako ga pozovu na Iblerov trg kad budu slavili 1.maj. Ne znam da li je Sabi tako teško pozvati Tatjanu Munižabu da mu ona lijepo objasni, kad ne razumije da je jedno kaznena rehabilitacija, a drugo politika.

VL
RO
roland
00:23 29.01.2021.

Sabo je preživio logor, bio je vukovarski branitelj, satnik je Hrvatske vojske i mislim da je u stanju sve učiniti. Tko može garantirati da će kao bivši logoraš i bivši zatvorenik ostati miran i priseban? Grbinu neće biti lako sa Sabom jer Sabo iza sebe ima dovoljno hrabrih SDP Vukovaraca koji neće dopustiti da Grbin iz Pule odlučuje tko će biti njihov kandidat za gradonačelnika! Tako da će slučaj Sabo biti vrlo, vrlo ozbiljan izazov za Grbina. Ne treba mu da 3 autobusa SDP Vukovaraca dođu na Iblerov trb. Mislim da se Grbin s tim neće znati nositi i da će vrlo brzo, kada Sabo militarizira pritisak - otići s mjesta predsjednika SDP-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.