Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sa 80 posto razriješenih kaznenih djela virovitički policajci u vrhu

U proteklih 8 mjeseci naši su policajci ostvarili vrlo dobre rezultate, izjavio je načelnik Ivica Tolušić.
23. rujna 2010. u 22:23 1 komentara 3 prikaza
virovitica
Foto: Dragutin Šantoši

VIROVITICA – Na svečanoj proširenoj sjednici PU Virovitičko-podravske, održanoj povodom Dana blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije istaknuto je da je u Domovinskom ratu na ovom području poginulo 20 policajaca, a 35 ih je ranjeno.

 - U proteklih 8 mjeseci naši su policajci ostvarili vrlo dobre rezultate, pa su svojim stručnim i predanim radom razriješili više od 80 posto kaznenih djela što ovu PU svrstava u vrh najuspješnijih policijskih uprava u Hrvatskoj. Pojačali smo aktivnosti na rješavanju kaznenih djela iz gospodarskog kriminala, stanje u prometu je zadovoljavajuće, a u cilju suzbijanja nasilja u obitelji 338 počinitelj prijavili smo sudovima, izjavio je načelnik Ivica Tolušić zahvaljujući se građanima i lokalnoj samoupravi na pruženoj pomoći, a svojim policajcima na uloženom trudu.

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • centurion:

    Svakako da je razriješenost 80%,, kad gospodarski kriminalitet tu nije uračunat, osim nekoliko sitnih riba... Uzevši relanost gospodarskog kriminalteta u obzir razriješenost kaznenih djela bi bila 10-15%....Ali zasad se velike face do nosa u govnima kriminala u Virovitičkoj županiji ne ... prikaži još!i ne diraju,,,, ali će i to vrijeme proći pa će i \" zaslužni\" u Remetinac doći......