Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sa 3,25 promila alkohola u krvi galamio i tjerao goste iz kafića

interspar
Arhiva VL
12.10.2009.
u 10:05

Zadranin je u kafiću radio nered, vikao je i galamio te tjerao goste iz kafića. Policija ga je ubrzo svladala te ga privela u postaju gdje je zadržan do otrježnjenja.

ZADAR - Zadranin (63) kojem je policija izmjerila čak 3,25 promila alkohola u krvi narušavao je jučer javni red i mir u kafiću Tutto bene u Trgovačkom centru Interspar.

Zadranin je u kafiću radio nered, vikao je i galamio te tjerao goste iz kafića. Policija ga je ubrzo svladala i privela u postaju gdje je zadržan do otrježnjenja.
Zaradio je optužni prijedlog.

Komentara 5

RA
rajko
10:34 12.10.2009.

Malo ga privarilo....izgleda

RI
rizbo
10:34 12.10.2009.

Da, i šta je tu čudno? Pa normalno da je sa toliko promila galamio i tjerao ljude iz lokala. Bože...šta je sve danas vijest!

OB
-obrisani-
10:53 12.10.2009.

..Zaradio je optužni prijedlog.-----..ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije