Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Sa 270.000 kuna vrijednim nakitom uspio pobjeći vlasniku stana u koji je provalio, ali ne i policiji

Obio je balkonska vrata te ušao u stan iz kojeg je prije no što je došao vlasnik stana uspio ukrasti veću količinu zlatnog nakita, razne satove i novac
15. kolovoza 2020. u 13:11 1 komentara 1945 prikaza
Ilustracija
Foto: Pixabay

Uh, ovo je bilo stvarno blizu! - vjerojatno je pomislio 39-godišnjak dok je s nakitom vrijednim 270.000 kuna bježao iz stana u koji je netom prije provalio. A dok je “radio” zatekao ga je vlasnik stana, koji ga je bezuspješno pokušao zadržati. To mu nije uspjelo, pa je pozvao policiju, koja je imala malo više sreće od okradenog vlasnika stana jer je 39-godišnjaka uhitila malo poslije te krađe.

CHINA-HONG KONG-ECONOMY-OCTOPUS CARD (CN) 25 teških krađa 'Servisirao' aparate za kavu i sokove pa ukrao oko 70 tisuća kuna

Inače, sve navedeno dogodilo se 10. kolovoza 2020. kada je 39-godišnjak došao do jedne stambene zgrade u Vinkovačkoj ulici u Zagrebu.

Obio je balkonska vrata te ušao u stan iz kojeg je prije no što je došao vlasnik stana uspio ukrasti veću količinu zlatnog nakita, razne satove i novac. Kada ga je vlasnik stana omeo u njegovom “poslu”, 39-godišnjak je pobjegao s plijenom no uskoro ga je uhitila policija, a vjerojatno mu slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu.

Zagreb: Miistar Božinović svjedočio na suđenju Tomislavu Sauchi i Sandri Zeljko
AFERA DNEVNICE
Pretragom stana Sandre Zeljko našli dokumente, ali i između 50 i 100 pari cipela
Park prirode Papuk
SUDJELUJTE U AKCIJI
Prijavite se za akciju „Tjedan odmora vrijedan“ i promovirajte svoje promotivne ponude