Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SREĆE

Sa 270.000 kuna vrijednim nakitom uspio pobjeći vlasniku stana u koji je provalio, ali ne i policiji

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
15.08.2020.
u 13:11

Obio je balkonska vrata te ušao u stan iz kojeg je prije no što je došao vlasnik stana uspio ukrasti veću količinu zlatnog nakita, razne satove i novac

Uh, ovo je bilo stvarno blizu! - vjerojatno je pomislio 39-godišnjak dok je s nakitom vrijednim 270.000 kuna bježao iz stana u koji je netom prije provalio. A dok je “radio” zatekao ga je vlasnik stana, koji ga je bezuspješno pokušao zadržati. To mu nije uspjelo, pa je pozvao policiju, koja je imala malo više sreće od okradenog vlasnika stana jer je 39-godišnjaka uhitila malo poslije te krađe.

Inače, sve navedeno dogodilo se 10. kolovoza 2020. kada je 39-godišnjak došao do jedne stambene zgrade u Vinkovačkoj ulici u Zagrebu.

Obio je balkonska vrata te ušao u stan iz kojeg je prije no što je došao vlasnik stana uspio ukrasti veću količinu zlatnog nakita, razne satove i novac. Kada ga je vlasnik stana omeo u njegovom “poslu”, 39-godišnjak je pobjegao s plijenom no uskoro ga je uhitila policija, a vjerojatno mu slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

VH
volim.hrvatsku65
17:18 15.08.2020.

A da je dobio metak ???? Tko bi bio kriv ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije