Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna osoba poginula, četiri ozlijeđene u nesreći kod Kraljevca na Sutli

Sa 2,5 promila vraćao se iz disco kluba i zabio se u most

nesreća
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/2
21.11.2009.
u 09:33

Mladi vozač je u šoku, poginuo mu je najbolji prijatelj koji ga je prema riječima njegove majke te večeri zvao da dođe po njega jer mu se pokvario auto.

KRALJEVEC NA SUTLI - Matija Smudila (19) iz Klanjca poginuo je u 4.45 sati u Kačkovcu kod Kraljevca na Sutli. Bio je suvozač u golfu kojim je upravljao M. S. (20). U vozilu su još bili F. P. (20) i F.P (20), te M.N. (19) svi s područja Klanjca.

Prema policiji, nesreća se dogodila jer se vozač golfa nije držao desne strane ceste, prešao je na lijevu stranu gdje je kotačima zahvatio travnatu površinu i udario u željeznu ogradu mosta.

Vozač je lakše ozljeđen, dok su trojica mladića teško ozljeđena. Mladići su zbrinuti u Općoj bolnici Zabok i u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu. Smrskani automobil na mostu je primjetio vozač autobusa koji je obavijestio policiju.

Među rasutim stvarima iz automobila policija je pronašla i jednu vrećicu s crvenom mašnom. Automobil je vlasništvo oca M.S., a kako doznajemo, mladići su se vraćali iz disco kluba iz Dubravice gdje se puštaju narodnjaci. Te su noći mladići pili alkohol, a vozaču je kako doznajemo izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi.
 
Za poginulog mladića mještani imaju samo riječi hvale. Radio je je poduzeću M-profil u Zaboku. Ozljeđeni mladići bave se sportom i sviranjem. Njihovi roditelji danas su s neizvješnoću čekali vijesti iz bolnica.

Majka vozača danas je kroz plač ispričala kako je te večeri sin već spavao kad ga je zvao Matija da dođe po njega jer mu se pokvario auto. Otišao je, a onda su otišli na piće, pa još jedno, pa još jedno, i našli s ostalim mladićima. Majka kaže da je prijatelje nagovarao da idu doma, da mu se spava.
 
- Sin mi je u šoku, poginuo mu je najbolji prijatelj, bio mu kao brat, bojim se kako će to podnijeti. Znam da je bio pod utjecajem alkohola, ali bili su svi - rekla je utučena majka mladog vozača, koji je iz bolnice pušten kući.
Vratio se na mjesto nesreće i zapalio svijeću kod kobnog mosta.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
08:55 22.11.2009.

a kako doznajemo, mladići su se vraćali iz disco kluba iz Dubravice gdje se puštaju narodnjaci. ==================0 0 A kako mi vidimo da se uvijek baš dšavaju razne pizdarije kod i oko narodnjačkih klubova, ali nigdje nikada niti ijednog pajkana da stoji kod kluba pa da odmah zaustavi nalokanog vozača. Sjećam se da je nekad dok je bila milicija i kad smo god išli s kakve zabave obavezno smo morali proći kraj milicajaca i nije , a puhanje balona nam nije ginulo.

MM
Mladen Miletić
11:40 21.11.2009.

nesreća se dogodila jer se vozač nije držao desne strane ceste. Automobilom je prešao na lijevu stanu, srečom nije nitko nailazio iz suprotnog pravca.

Avatar Robinzon
Robinzon
17:28 21.11.2009.

Ovdje je bitno samo jedno.Vraćao se sa 2,5 promila alkohola u krvi.Nemam razumjevanja za ove ubojice.Ako trebam zbog nečega izraziti žaljenje, onda mi je žao što se takvi uopće rađaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije