Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policijska jurnjava

Sa 2,07 promila pokušao pobjeći policiji, no ubrzo se predomislio

policija,snijeg
Marko Prpić/PIXSELL
18.01.2013.
u 16:42

Alkoholizirani vozač uhićen je i doveden u policijsku postaju, a protiv njega je podnesen optužni prijedlog

Sinoć se u Gradini nedaleko od Virovitice odvijala prava policijska jurnjava kojom su policijski službenici pokušavali zaustaviti automobil koji se oglušio na njihov znak za zaustavljanje.

Oko 21 sat policijski su službenici iz Virovitice uz pomoć tablice pokušali zaustaviti 53-godišnjeg vozača koji je upravljao Opel Corsom, no neovisno o zapovijedi koju su policajci uputili vozaču, on se oglušio i nastavio voziti. Policajci su krenuli u potjeru za vozačem koji se nakon nekoliko kilometara ipak odlučio zaustaviti. Nakon što je alkotestiran, nesavjesnom vozaču izmjereno je 2,07 promila.

Uhićen je i doveden u policijsku postaju, a protiv njega je podnesen optužni prijedlog.

>> Mladić tijekom potjere pokušao autom izgurati policiju s ceste

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
22:29 20.01.2013.

da nisu "bombaša" B.B. lovili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije