Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Sa 1,48 promila alkohola zaspao za volanom i udario u parkirani fiat

prometna
Maja Šantoši/Pixsell
25.05.2010.
u 08:25

Vozač je prošao bez teških ozljeda. Sretna je okolnost što se nesreća dogodila noću, kada nije bilo ni pješaka ni biciklista.

SLATINA – Noćas, pet minuta poslije ponoći, na državnoj cesti D2 u Slatini dogodila se prometna nesreća koja samo stjecajem okolnosti nije završila kobno za 46-godišnjeg vozača Zdenka Č., koji je upravljao fiatom slatinskih registarskih oznaka.

Nakon što je automobilom izašao iz oštrog lijevog zavoja, Zdenko Č. je za upravljačem fiata zaspao, a probudio se nekoliko desetaka sekundi poslije kada je svojim vozilom prešao na lijevu stranu kolnika, udario u crveni fiat, koji je bio parkiran na putnom mostu obiteljske kuće te se potom zaustavio uz kuću na nogostupu.

Vozač je prošao bez teških ozljeda, a policija je utvrdila da je 1,48 promila alkohola u krvi. Sretna je okolnost što se nesreća dogodila noću, a ne danju kada se tim nogostupom kreću djeca i brojni biciklisti.

Komentara 2

Avatar akromegalija
akromegalija
10:12 25.05.2010.

Vi to pišete na dnevnik.hr , a kod nas je bio isti slučaj , došla policija nije ni alkotestirala krivca , samo su rekli \"mala šteta\" dogovorite se , a za 60 na sat kažnjavaju masovno.

OB
-obrisani-
19:09 25.05.2010.

Hehehe! Pijanci! Ajme! Da nije tragično bilo bi smiješno Imao sam prilike ispod svog prozora vidjeti kako se auto preko četiri trake polukružno slupao u parkirani auto! Izlazi pijani tinedjžer od kojih 18-19 i hvata se za glavu \"Jao tata će me ubiti! i sjeda na cestu a auti koče da ga ne zgaze! Mislim da ti treba strogo kažnjavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije