Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA PLATITI KAZNU OD 10.254 KN

Pijan se zabio u staklena vrata trgovačkog centra pa vrijeđao policajce

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
09.06.2020.
u 12:48

Kada se dovezao do istočnog ulaza u trgovački centar, udario je u ulazna staklena klizna vrata. Probio ih je te se zaustavio u pretprostoru objekta. Potom je počeo voziti unatrag te je udario u betonski koš za smeće

Novčanom kaznom od 10.254 kuna te zabranom upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 4 mjeseca kažnjen je 28-godišnjak koji je 7. lipnja u 22.30 pijan skrivio prometnu nesreću. Kako je priopćila zagrebačka policija, mladić je s 1,47 promila alkohola u krvi upravljao Cliom zagrebačkih oznaka te se kretao Štefanovečkim zavojem, odnosno prilaznim kolnikom parkirališta trgovačkog centra u smjeru zapada.

Kada se dovezao do istočnog ulaza u trgovački centar, udario je u ulazna staklena klizna vrata. Probio ih je te se zaustavio u pretprostoru objekta. Potom je počeo voziti unatrag te udario u betonski koš za smeće. On u nesreći, srećom, nije ozlijeđen, a kako je vrijeđao policajce koji su radili očevid, priveden je u postaju gdje je zadržan dok se nije otrijeznio. Potom je odveden sucu za prekršaje koji ga je novčano kaznio.

Video: Autom naletio na pješakinju pa se zabio u stup

Komentara 3

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
13:02 09.06.2020.

Što veći prekršaj napravio u Hrvatskoj to je kazna manja. Oni koji su pokrali milijune i oni koji su klali ljude su narodni heroji

DU
Deleted user
13:02 09.06.2020.

Nadam se da hoće inače sudovi ponište takve kazne jedino što traže da se plate sudski troškovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije