Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ ZASPAO Kilometar i pol od granice s RH prevrnuo se tegljač

Sa 13 tona eksploziva u jarku

Foto: Željka Mihaljević
import
24.10.2008.
u 18:48

LIVNO – S magistrale Livno – GP Kamensko u mjestu Kazaginac (zaseok Prisika), na području općine Tomislavgrad, kilometar i pol od granice s Hrvatskom, u petak je u ranim jutarnjim satima sletio tegljač koji je prevozio gospodarski eksploziv elmex.

Za upravljačem vozila bio je Miroslav R. (49) iz Prijedora, a na suvozačevu mjestu Atlija R., koji je lakše ozlijeđen i nalazi se u županijskoj bolnici Livno. Od dr. Veselka Perkovića doznajemo da je zadržan na promatranju te da se čeka očitavanje rendgenskih snimaka, no da je ono što se može vidjeti kontuzija stopala i grudnog koša.

Kantonalni tužitelj i ekipa za očevid izašli su na mjesto događaja pa je danas cesta bila zatvorena za promet u oba smjera. Prometna policija preusmjeravala je osobna vozila na prijelaz Prisika, no teretna vozila ostala su u Kazagincu, jer njima na tom pravcu nije dopušten prelazak granice s Hrvatskom.

I iz Hrvatske se danas promet preusmjeravao na Aržano. Promet je zaustavljen sve dok se ne pretovari teret, a za to, pretpostavljali su danas, bit će potreban cijeli dan. Neslužbeno doznajemo da je vozača u ranim jutarnjim satima svladao san, no dovoljan je bio djelić sekunde pa da vozilo, umjesto blaga skretanja ulijevo, produži u jarak, koji na svu sreću nije dubok. Tu pretpostavku potvrđuje i to što na cesti nije bilo tragova kočenja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije