Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmski scenarij

S televizorom vrijednim 7000 kn na ramenu dao se u trk iz Konzuma

konzum
Arhiva VL
09.09.2010.
u 11:49

Jurio je prema infopultu kada su mu put prepriječila dvojica zaštitara Pro Agenta.

ZAGREB - Scena kao na filmu odigrala se pred očima onih koji su se u srijedu oko 20 sati našli u Konzumovoj prodavaonici u Sisačkoj ulici. R. O. (23) stavio je na rame LCD Samsung televizor, vrijedan 7000 kuna, i počeo trčati. Jurio je prema infopultu kada su mu put prepriječila dvojica zaštitara Pro Agenta.

Zadržali su mladića do dolaska policije, nakon čega je odvezen u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

 

Komentara 37

OB
-obrisani-
19:09 09.09.2010.

nije htio ukrasti,već trajno posudit ..

VG
Veseli Gost
04:17 10.09.2010.

13:37h kreont Ma nije on ukrao nista. On je samo imitirao Todorica. Ako je todoric mogao na lopovski nacin ukrasti cijeli Konzum, ovaj je mislio da moze ukrasti TV. Nije Todoric otisao u zatvor za svoj lopovluk pa je ovajj mislio da ce ga jos nagraditi ako ukrade samo TV.

FE
Felicijen
18:21 09.09.2010.

Bedak! Trebao je uzeti manji televizor. Brže bi mogao trčati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije