Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA IZVANREDNOJ SJEDNICI
Povratak na članak

S rekonstrukcijom Vlade neće se čekati do jeseni, mogla bi se dogoditi tijekom ljeta

Za petak se najavljuje potvrda u Saboru novog ministra uprave koji će zamijeniti Lovru Kuščevića

Komentari 34

TU
tuzo17
12:25 10.07.2019.

Mora se nastavit raditi to mi se svida nema odmora dok traje obnova od stete koju je nacinila Vlada SDP-a

VL
DT
drago.tomas2
13:26 10.07.2019.

da se mene pita za medije bi zabranio djelovanje isto ko za vrijeme Tite

VL
DU
Deleted user
13:41 10.07.2019.

Vrlo diskutabilni argumenti i integritet nekih od vrlo obojenih komentatora. Ukoliko se za nekoga ustvrdi ili posumnja u neki oblik devijacije ili nestručnost ili nekompententnost za obavljanje funkcije isti isti se mora staviti pod lupu javnosti. Ukoliko je devijacija kriminalaa ili amoralna , pogotovo obzirom na funkciju, ista se mandatorno mora propitati i sa pravnog i sa moralnog načela. Oni koji su se ogriješili moraju snositi posljedice. Ukoliko je potrebno promijeniti 100 ministara ili sazvati izbore to je potrebno učiniti. Predsjednik Vlade pokazao se nedosljednim prvo što je teatralno pokazao moć otjeravši Most, da bi poslije gladio sve ono što se zdravorazumski i obzirom na ovlasti jednostavno ne može gladiti. Govoriti o autonomnom odlučivanju priča je za malu djecu, a ptice zbore o ultimatum HNSa i SDSSa i dodvorništvu Bandića. Ovako uvjetovanja Vlada samo potkopava i ono što je učinila dobro i one Ministre koji su stručni i neokaljani. Ovo je Vlada i neprincipijelna koalicija sama sebi svrha i pogodnost. Na građanima je da već jednom zauzmu zdravo kritički stav i da podrže one koji su radom, stručnošću i moralnom pozitivni, a da oštro reagiraju na devijacije, neprincipijelnosti i dvoličnost. Pa ma o kojoj političkoj boji se radi. Posebno snažan kritički stav uvijek valja njegovati prema onima kojima smo glasom dali povjerenje. Kvaliteta i očekivanja ne grade se klimanjem glavom i dizanjem ruke.

VL
SM
san.martino
12:56 10.07.2019.

Stvar je u tome da kad vecina ljudi dobije vlast odjednom izgube busolu,pocnu vjerovati da su bogom dani.Postanu gramzivi i pohlepni,pa zatim umisle da su nedodirljivi...i na kraju zavrse u prdekani!

VL
DL
dr Luigi
14:07 10.07.2019.

E moj Plenkoviću izgubio si ugled,a zbog koga.

VL
SN
snovakor
12:54 10.07.2019.

što god Plenki napravio, bit će sve isto, radit će se istim smjernicama, samo neko drugi će primati odličnu plaću za ništa ... i tako u krug ... problem njih je što su posvađani s ekonomijom ... jako

VL
NO
Nordik
12:34 10.07.2019.

Nesposobni ministri: Krstičević dvije godine se bavio kupnjom starih aviona i propast. Pavić dvije godine pripremao mirovinsku reformu i propast. Murganić, uništila do kraja službu. Kujundžić, misli da radi reformu a dugovi sve veći i veći. Nema ni R od reforme. Ostale ministre s aferama neću ni spominjati.

VL
MO
moškov
13:02 10.07.2019.

isti ce to biti proizvod samo u drugacijem pakiranju....

VL
VI
vivianyiè
13:14 10.07.2019.

Tumor se ne moze rekonstruirati, tumor izjeda zdravo tkivo organizma, siri svoju bolestinu na sve ostale zdrave stanice, i vodi ravno u smrt covjeka. Ista stvar je i sa zlocinackom organizacijom, tumorom nasega drustva, koji se mora otkloniti, kirurskim zahvatom, da bi ostalo zdravo tkivo drustva moglo zivjeti i ostati u zivotu. Grobari iz zlocinacke moraju nestati iz zivota nasih gradjana, da bi drzava i narod mogli zivjeti.

VL
SP
speleolozirelkovićimaldini
12:24 10.07.2019.

ako premijer ne prepozna stručnost i poštenje sauche,opačić,puh,varge,ronka,relkovića ,maldinija.........točno ću pomislit da je i on ,,nemoralan,, ,,lopov,, ,,komunjara,, ,,mason,, ,,crveni,, i ,,mrzitelj svega hrvatskoga,,

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
12:32 10.07.2019.

Plenkovic se izgubio, kad pod pritiskom indexa i ivana vrdoljaka mjenja najboljeg ministra jasno je da nema tu srece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.