Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda iz ždale
Povratak na članak

Ovo je Lovro (6) kojeg je u UN-u citirala predsjednica

Iz Ureda su nam javili da će predsjednica koristiti Lovrinu rečenicu, no nismo imali pojma da će to biti baš na početku govora, kaže majka

Komentari 7

ST
Stjepan2103
22:14 22.09.2016.

Lovro je bas zgodan decko a nasa presjednica je kraljica u odnosu na nase gabore koji su se do sada pojavljivale u politici ,cast izuzecima,

VL
DU
Deleted user
22:32 22.09.2016.

Možda je mali super pametan. Ako je Mozart mogao u devetoj godini skladati nekakvu stvar onda i naš Lovro može izreći to što je izrekao.

VL
VE
velebit1
22:52 22.09.2016.

što ste svi zli to nije normalno il je to samo ljubomora dal vi sebe čujete ljubomorni ste na dite sramite se pa što ako su mu i tete pomogle u svakom slučaju lipe riječi

VL
SF
Sv Franjo
20:01 22.09.2016.

Razjedinjeni narodi.Viječe baš to radi.

VL
MI
miso
22:39 22.09.2016.

“Želimo budućnost u kojoj svi rade, sretno žive i vole se.” ... Lovri svaka čast, a Predsjednica po principu da svi rade (kao što kaže i Lovro) prema svojim mogućnostima, a uzimaju u skladu sa svojim potrebama (tj. da sretnoo žive, kako kaže Lovro) citira nešto što smo slušali prije 50 godina. Jedino se to nije zvalo kapitalizam, nego nekako drugačije.

VL
DU
Deleted user
21:28 22.09.2016.

Sve to pravobraniteljica za djecu treba sudski gonit' zbog iskorištavanja i manipuliranja djecom u jeftine i prizemne politikantske i populističke svrhe. I roditelje, i barbiku, i medije koji objavljuju ovakve ludosti gđe. pricidnice. Zašto u New Yorku nije trabunjala o tome da joj u zemlji djeca u školama padaju u nesvijest od gladi, jer im roditelji ne mogu platiti topli obrok?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.