Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasno pretjecanje

S poštarom na haubi vozio gradom pa "zaradio" ubod nožem u prsa

poštar
Boris Šćitar/PIXSELL
26.05.2011.
u 11:14

Poštar iz Zagreba prijavljen je za pokušaj ubojstva vozača s kojim se posvadio kad ga je ovaj krenuo pretjecati

“Kako se usuđuješ oduzeti mi prednost?” dovikivao je kroz psovke gnjevni poštar s haube Fiat Punta grčevito se držeći za otvoren prozor dok ga je Aleksandar K. (26) u vožnji šakama kroz taj isti prozor pokušavao maknuti sa svog automobila nasred zagrebačke Maksimirske ceste. “Ti si vozio presporo!” odgovarao je vozač uz uvrede slijepom putniku koji je dobivao kišu udaraca po glavi koji su ga trebali maknuti s vozila u pokretu.

Sve je počelo u 13 sati dok se poštar Tomislav S. vozio na Tomosovu mopedu po Maksimirskoj. Čini se da mu se nije žurilo ili je bar takav dojam stekao Aleksandar K., koji se iza njega vozio. U vozaču se polako skupljao bijes zbog poštarove prespore vožnje. Pokušavao ga je preteći i onda su započele uvrede. Pokazivali su jedan drugomu i srednji prst.

Vozaču je prekipjelo i odlučio je preteći poštara. No na raskrižju Maksimirske ceste i Šulekove ulice dva su se vozila okrznula. Aleksandar K. izišao je iz automobila te udario Tomislava S. šakom. Ovaj je pao na tlo. Kada se oporavio od udarca, odlučio mu je vratiti.

Popeo se na haubu, a ovaj ga je tako vozio po cesti sto metara, dok jedan građanin nije prekinuo njihovu ludost zaustavivši automobil. Iako su ih očevici pokušali razdvojiti, poštar je izvadio preklopni nožić te je Aleksandra K. porezao po ruci te ubo u prsa.

U KB Dubrava ustanovili su mu lakše ozljede. Poštar, koji je također zaradio lakše ozljede, sam se prijavio policiji te ga čeka kaznena prijava za pokušaj ubojstva. Krim-obrada još traje.

 

Komentara 5

AU
Augustiner
12:20 26.05.2011.

pa se ti zezaj sa poštarom..on uvijek zvoni dva puta...

Avatar Bjeda
Bjeda
12:40 26.05.2011.

polake.....čitam ovo i ne kužim.....koji K je kriv poštar???? Dobro je da \"građanina\" koji je to sve smirio nisu optužili za pokušaj ubojstva....Staviti se u poziciju vozača motora bez obzira na veliku količinu nekulture u vožnji ali taj čovjek jee na motorčiću i bilo kakav idiot koji ne pazi može mu oduzeti život dok si rekao keks....i još ga vozio na haubi...Kakva pravna država..........................................................................FUJ

CH
chemica
13:54 26.05.2011.

Puno je češći problem kada lik na motoru zaobilazi automobile. Izbjegavaš šaht i otpušeš ga na asfalt. Ni kriv ni dužan jer većina ih \"pretječe\" u tvojoj traci. Svaka čast svakom onom tko zna kako se to radi pa ga ni ne primijetiš. Takvih je možda 10%. A tek oni koji su u stanju normalno voziti u koloni, zakonom dozvoljenom brzinom... Izuzetak od pravila. Što se tiče bolesnika koji pika ljude po Zagrebu, kakav moron moraš biti pa se postavljati motociklom na automobil desetak puta veće mase? Joj, a tek kada te pokušaju \"zaustaviti\" jer im se nije svidjelo kako se voziš...Imao sam takav slučaj, jedan jedini put do sada. To su ipak krajnji ekstremi. Sva sreća, vidio je luđački sjaj u mojim očima pa je odustao, a možda ga je i to što sam pritisnuo gas pa sigurno neću stati uvjerilo da mu ideja baš i nije bila najmudrija. Nikad ne znaš čime je naoružan bahati bolesnik. Normalni ljudi odu dalje, eventualno opsuju mater i tu je kraj, ali ovako se natjeravati...S nožem... Ne, to definitivno nije normalno. Našla se dva ovna na brvnu i oba izgubila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije