Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reciklaža

S polja u Dubravi kod Šibenika ukraden otpad

otpad
PIXSELL
21.10.2010.
u 11:05

Šibenčanin (69), vlasnik nestalih tzv. sekundarnih sirovina, oštećen je za oko 6000 kuna.

DUBRAVA - Sakupljač otpadnog metala i drugih tzv. sekundarnih sirovina, 69-godišnji Šibenčanin, razočarao se kada je uočio da mu je nepoznata osoba ili više njih s ograđenoga poljoprivrednog zemljišta u zaseoku Reljići u Dubravi kod Šibenika ukrala veću količinu otpada. Vrijednost ukradenih sekundarnih sirovina procjenjuje se na oko 6000 kuna.

Otkupna cijena otpadnog željeza, primjerice, rijetko doseže jednu kunu po kilogramu pa lopovi moraju odnijeti i prodati desetak tona željeznog otpada ili tristotinjak kilograma bakrenog otpada (20-ak kuna po kg) kako bi zaradili vrijednost otuđene sirovine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije