Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen na sudu

S pištoljem penkalom otišao po dozvolu za posjete

'sisak - 09.02.2010., Sisak - Prije ulaska u zgradu Suda pravosudni policajci pregledavaju sve torbe. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
28.09.2011.
u 22:00

Malokalibarski pištolj penkalu kod stranke su našli pravosudni policajci koji rade na osiguranju Županijskog suda

Nesvakidašnji i poprilično “opasan” ulov imali su danas pravosudni policajci koji rade na osiguranju zagrebačkoga Županijskog suda. Naime, prilikom kontrole stranaka na ulazu, svakodnevne uobičajene procedure, kod muškarca koji je krenuo po dozvolu za posjet pritvorenom bratu pravosudni policajci su našli malokalibarski pištolj – penkalu.

Ugledavši čudan predmet, pravosudni policajac zapitao je stranku što mu je to, na što je ovaj kao iz topa ispalio:

– To je samo olovka!

No kako nije bila riječ “samo o olovci”, već o opasnom oružju, muškarac je izdvojen iz reda te je pozvana policija, koja ga je odvela sa suda. Muškarcu, čiji brat u Remetincu “sjedi” zbog obiteljskog nasilja, slijedi kaznena prijava zbog ilegalnog posjedovanja oružja, a valjda će tijekom obrade i objasniti zašto je s pištoljem penkalom došao na sud. Zagrebački Županijski sud najveći je u zemlji i kroz njega dnevno prođu tisuće stranaka. Neke od njih, osim poziva za sud, sa sobom znaju nositi i noževe, pištolje, alkohol...

Komentara 2

Avatar Niškorist
Niškorist
08:01 29.09.2011.

buš išel sad svaki dan bu ti pasalooooo

CH
chemica
23:32 28.09.2011.

Super. Znači, idući put kod ulaska u sud mogu očekivati pretraživanje svih tjelesnih otvora? Zbog jedne budale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije