Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hzzo-ovi kontrolori pobijaju nalaze
Povratak na članak

‘S ozljedom kralježnice i koljena šalju me raditi’

Doktorica iz komisije čudila se što sam obavila samo 15 fizikalnih terapija. Gdje živi da nije čula za liste čekanja? pita se trgovkinja

Komentari 12

HY
Hygeia
18:44 14.05.2015.

Draga gospodo ,vec sam to napisala da ovdje gdje ja zivim sa tom diagnozom , sa operacijom ili bez ,nakasnije nakon tri mjeseca bi isli raditi.Ovdje covjeku od 58 godina ,poslije posla zabolila lijeva ruka,otisao doktoru,hitno ga u bolnicu poslali,dobioio 3 BYPASSA ,a vec je imao STENT.U bolnici bio10 dana i direktno na KUR/Toplice.Tamo bio 4 tjedna ,nakon toga 3 mjeseca na bolovanju ,i onda na posao.To je ovdje sasvim normalno.

VL
HE
hellen3353
18:15 14.05.2015.

kontrolori rade za one koji joj placaju bolovanje, jednostavno

VL
Avatar mirica19
mirica19
22:23 14.05.2015.

Malo smo se previše ufurali u ovu predizbornu kampanju jeli ;)

VL
DU
Duro
18:40 14.05.2015.

"...Iz HZZO-a napominju da kontrolori i liječnička povjerenstva privremenu nesposobnost za rad utvrđuju na osnovi aktualnog kliničkog statusa osiguranika...." Ako je tako (kontrolor utvrdio aktualni klinički status...) postavlja se pitanje je li taj kontrolor osposobljen i stručan da to utvrdi,, odgovor ću slobodno ponuditi: 99,99% nije... Neke liječnike a pogotovo kontrolore bi trebalo naučiti po američkoj školi:plati nastalu štetu... Vrlo brzo bi se prestali igrati zdravljem drugih osoba a ministru zdravlja bi bilo pametnije da uredi HZZO ...

VL
LM
labamba88.mark
13:17 12.01.2020.

Nisu svi slučajevi isti. Nije isto da lu ugrađujete Stent ili Bypass ili imate kralježnicu svaki kralježak sa pomakom koji pritišće duralnu vrećicu i živce k tome ima hemagiom 1 cm u kralješku i lezijama. EMNG teška neuralna lezija. Operacijaa kražljeznice, čeka se vrijema da prođe za dalje. Operacija bubrega, karpalnih kanala, uretre. Svi zglobomi sa izraslinama bez hrskavice. Posljednja operacija ugradnja totalne proteze koljena uz bolne kukove sa dijagnozom koks artroza starom 20 g. Napomena fizijatra poslati na invalidsku komisiju jer nisam sposobna za rad niti ću biti. Eto me već godinu dana nitko me ne šalje. Čekam da se izrehabilitiram pa na posao. U proivodnju 50 stepenica do radnog mjesta. Presvlačenje pri svakom prolazu iz prostora u prostor. Kako ću to sa štakom. Nemojte mi priče kako vi tamo negdje. Da vam je bilo tu dobro ne bi otišli tamo negdje, godinama niste tu i pametujete. Neizlazna situacija. Možda ima onih koji izrabljuju sustav ali ima nas i ovakvih koji zbog toga trpe.

VL
HY
Hygeia
23:21 15.05.2015.

Larala,vi mene ne trebate uciti sto je Stent a sto je Bypass,jer ja sam u tome okruzenju.Vi mozda tu u HR mozete za tako nesto "godinama "vuci bolovanje,ali ovdje toga nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.