Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR NA DALEKOM PUTOVANJU

Oteta u australskom hostelu: 'Oči su mu bile kao da je serijski ubojica'

Mary Kate
Foto: Instagram
13.12.2016.
u 11:43

– Kada pogledam unatrag, oči su mu bile širom otvorene poput onih serijskog ubojice, trebala sam znati da nešto nije u redu, ali ipak sam otišla s njim

Mary Kate 'Miri' Heys, 20-godišnja je Britanka kojoj se avantura u Australiji u samo jednom trenutku pretvorila u noćnu moru. Iz ruku poremećenog otmičara uspjela se spasiti na nevjerojatan način: uz pomoć poruka koje su otkrivanje njezinu lokaciju koja su stizale njezinu ocu u Britaniji.

On je tada alarmirao policiju u Queenslandu koja je nesretnu ženu spasila od švedskog državljanina koji ju je zatvorenom držao puna dva tjedna.

Ova potresena mlada žena za Daily Mail je ispričala kako nije imala razloga ne vjerovati svom otmičaru koji je Australiju posjetio noseći samo ruksak na leđima i želju za putovanjem, baš kao i ona.

– Kada pogledam unatrag, oči su mu bile širom otvorene poput onih serijskog ubojice, trebala sam znati kako nešto nije bilo u redu ali ipak sam otišla s njim.

Mary Kate tvrdi kako je sve bilo 'normalno' sve dok jednog dana nije puknuo i počeo pričati o izvanzemaljcima i teorijama zavjere, govoreći joj kako je ona posebna i baš poput njega.

– Činio se ludim i nisam znala za što je sve sposoban. Rekao mi je da ponesem sa sobom samo najvažnije stvari, a čak je želio da ostavim i mobitel, no inzistirala sam na njegovu nošenju.

S druge strane, on je ostavio sve, osim novca. U njegovoj glavi bilo je samo 18-satna vožnja – putovanje kojeg se Mary Kate počela bojati.

Kada su prvi put stali na benzinskoj postaji, bila je toliko uplašena i nije mogla pobjeći iako je imala priliku. Ipak, mladoj je ženi uspjela reći kako je muškarac ne pušta iz automobila. Tražila je od nje da zapamti registracije i kontaktira policiju.

Nakon toga, pretvarajući se kako njezin GPS ne radi, počela je slati poruke svom ocu.

– Tata, jesi li budan? Trebam te, moraš pozvati australsku policiju – glasila je poruka, a one sljedeće postajale su sve gore...

– S nekim čovjekom sam... molim te požuri.

On misli kako je izvanzemaljac!

Bojim se...

No ono što je spasilo Mary Kate bila je točna lokacija koju je otkrivala svakom porukom.

Kada je policija zaustavila automobil, jednostavno je istrčala iz automobila u sigurnost policije. Napokon je bila na sigurnom.

Njezin otac je sretan što je sve završilo, ali ujedno je i šokiran zbog svega. 

– Ne očekuješ kako će se nešto dogoditi, Australija bi trebala biti poput Velike Britanije, samo toplija – rekla je Mary Kate zaključivši kako je u ovom trenu najbolje sjesti u avion za Britaniju.

>> Suluda otmica u Srbiji: Majka i kći otele nezadovoljnog radnika koji je dao otkaz u njihovoj auto-praonici

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:59 13.12.2016.

Jel mu dala ili nije?

ZV
Zvolen3
17:03 13.12.2016.

Mad Max !

ĆU
ćuprija
16:28 13.12.2016.

ne piše nigdi .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije